Magdalena - opinia (1) Piękny salon na osiedlu Garnizon. Świetna obsługa. Dziewczyny robią genialną... Magdalena Kacper - opinia (1) Wręcz niesamowita obsługa, idealna kompozycja między pełnym profesjonalizmem... Kacper Ewelina - opinia (1) Kurs u Basi to pełna profesja, ogrom wiedzy teoretycznej i praktycznej.... Ewelina
K. - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona, a jestem po trzeciej wizycie. Trafiłam do Bellezy... K. Agnieszka - opinia (1) Polecam Panią Martę, świetny kontakt, super atmosfera i muzyka w salonie.... Agnieszka Zofia - opinia (1) Słabo bardzo, bez kreatywnego podejścia. Zofia Marian W. - opinia (1) Barber pierwsza klasa, broda po wizycie sama w sobie dobrze wygląda bez... Marian W. Aneta - opinia (1) fryzjer super kolor idealny cena droga polecam P Weronikę Aneta Teresa Ogrodnik - opinia (1) Usługa wykonana zgodnie z życzeniem, bardzo dobrze, jestem bardzo zadowolona.... Teresa Ogrodnik michał - opinia (1) Szok! Niedowierzanie! I masakra jakaś, każdy bok jest innej długość z tyłu... michał Ania - opinia (1) miła obsługa, efekt po wizycie bardzo zadawalajacy ;) Ania Ewa Z - opinia (1) Najlepszy salon w Trójmieście. Trafiłam na fotel do p. Wiktorii z polecenia.... Ewa Z Iwona - opinia (1) Perfekcyjna obsługa, salon godny polecenia Iwona Ona - opinia (1) najgorszy salon w jakim byłam. drogo i beznadziejnie. Ani kolor. ani fryzura... Ona Katarzyna - opinia (1) Polecam. Pani Natalia jest utalentowaną i bardzo miłą osobą. Katarzyna Marcin - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Przesympatyczny fryzjer. Rewelacyjna fryzura,... Marcin Katarzyna - opinia (1) Z usług Ani korzystam od wielu lat. Jestem bardzo zadowolona i polecam. Katarzyna Katarzyna - opinia (1) Korzystam od lat z całą rodziną i zawsze jesteśmy zadowoleni. Nie mam obaw... Katarzyna Magdalena - opinia (1) Jakość usług na najwyższym poziomie, super atmosfera, bardzo miłe Panie.... Magdalena Honoratka - opinia (1) Rewelacja! Korzystam z usług Pani Natalii od kilku lat. Honoratka