Mirosław - opinia (1) Bardzo wysokie ceny., szczególnie dla mężczyzny, Strzyżenie maszynką. Mirosław Joanna Wisniewska - opinia (1) Korzystam odlat z Salonu Wenus nigdy nie wyszlam zadowolona a szefowa... Joanna Wisniewska Adrian Adrian - opinia (1) Polecam serdecznie usługi tego salonu. Korzystam w sumie już od paru lat i... Adrian Adrian
Klaudia - opinia (1) Wspaniałe miejsce! Wchodzisz jako brzydkie kaczątko, a wychodzisz jako... Klaudia Aga - opinia (1) Basia to jednym słowem Mistrz w swoim fachu ;) Aga Paulina - opinia (1) Jestem nowa klientka tego salonu, ale już od wejścia czuć tam fajna... Paulina Małgorzata - opinia (1) Jako właścicielka trudnych do ułożenia, falowanych włosów, wiem jak trudno... Małgorzata Paweł - opinia (1) Najlepszy salon w okolicy, polecam :) Paweł Justyna - opinia (1) Spa dla duszy i ciała. Zawsze udana stylizacja włosów, pyszna kawka i... Justyna Magda - opinia (1) Strzyżenie 10 latka 2 cm z długości i 3 ruchy maszynką 50 zł. Magda Agnieszka - opinia (1) Do salonu zgłosiłam sie jak pacjent do szpitala. Miałam zniszczone przez... Agnieszka Maria - opinia (1) Uwielbiam!! Chodzę do Wiesi od lat i zawsze wyczarowuje cudo!! Maria Ania - opinia (1) Polecam panie uratowały mi włosy po pseudo fryzjerze Ania Xenon - opinia (1) Bez zarzutu, zarówno jakość usług, jak i obsługi. Xenon Ania - opinia (1) Przemiło, profesjonalnie, pierwszy salon z fryzjerski, z którego zawsze... Ania Anka - opinia (1) Najlepszy fryzjer pod słońcem. Natalii warto zaufać Anka Dorota - opinia (1) Po wejścia do Salonu każdy czuję się doceniony jako klient. Panie są... Dorota KASIA - opinia (1) Dla mnie od lat najlepszy zakład fryzjerski. Super miejsce, atmosfera, Ania... KASIA Krzysztof - opinia (1) Jestem stałym klientem od 5 lat!!! Nie wyobrażam sobie by moje włosy ścinał... Krzysztof Kaska - opinia (1) Polecam ten salon. Korzystam z usług Pani Alicji już od dawna i zawsze... Kaska