Natalia - opinia (1) Witam. Byłam na szkoleniu u Pani Basi i chce się podzielić swoją opinią Pani... Natalia Anna - opinia (2) Panie bardzo miłe,ale fryzjerstwa nie polecam. Byłam z wnuczkiem. Pani... Anna Marta K - opinia (1) Najlepsza fryzjerka w Trójmieście u jakiej byłam. Bardzo profesjonalna, z... Marta K
Irena - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z koloru włosów, które farbowala mi Pani Agnieszka.... Irena Julia - opinia (1) Byłam u Pani Magdy po raz pierwszy. Doradziła mi cięcie i koloryzację, bo... Julia Kate - opinia (1) Skuszona opiniami czekałam cierpliwie na swoją wizytę kilka tygodni w salonie... Kate Alicja - opinia (1) Honorata jest najlepsza, jedyną wadą tego salonu są dość odległe terminy. Alicja Klijentka - opinia (1) Wystrój cudowny. Muzyka sama rozkosz. Obsługa najwyższa ocena, ale pod... Klijentka Aneta - opinia (1) Polecam panią Justynę, która poprawiła mi to co sp.... pani Wiola ( fryzjerka... Aneta Olga - opinia (1) Pani Magda chyba czyta w myślach. Zaproponowała mi koloryzację i fryzurę o... Olga Monika - opinia (1) Zadowolona :) bardzo polecam Panią Anie :) Monika Kamila - opinia (1) To co robi Pani Basia to mistrzostwo! Kolejny raz korzystałam z usług i... Kamila M. - opinia (1) W salonie panuje wspaniała atmosfera. Panie sa przemiłe I bardzo... M. Nie polecam (2) Prosiłam o zrobienie loków i warkocz. Gdy wróciłam do domu, spojrzałam na te... Ola Klientka - opinia (1) Odniosłam wrażenie, że trafiłam do zakładu, w którym fryzjerzy dobrze znają... Klientka Dubasiewicz - opinia (1) Fatalna obsługa, po takich cenach liczyłam na coś więcej. Bardzo nadęta... Dubasiewicz Kasia - opinia (1) Włosy ścięte krzywo, mimo, że były poprawiane podczas drugiej wizyty.... Kasia Weronika - opinia (1) Dziś byłam u Pani Natali na przedłużeniu włosków. Dodam że pierwszy raz, bo... Weronika Mateusz - opinia (1) Chodzę tylko tam, zdecydowanie najlepszy fryzjer w Trójmieście Mateusz Monika Mazur - opinia (1) Każdemu polecam ten świetny salon! Włosy zadbane i wypielęgnowane... Monika Mazur