Olka - opinia (1) Ciężko polecić salon z ,którego wychodzisz niezadowolony .Usługa farbowania w... Olka Dorota - opinia (1) super polecam ! Jestem bardzo zadowolona Dorota Daria - opinia (1) Zdecydowanie wartoooo! Pełen profesjonalizm , cudowna atmosfera w salonie . Daria
Doochu - opinia (1) Bardzo przyjemne miejsce do którego chce się wracać. Atmosfera luzu,... Doochu Matt - opinia (1) Świetne strzyżenie, pełen profesjonalizm, estetyczny salon Matt A. M. - opinia (1) Wspaniała i profesionalna obsługa. Fryzjerka Ania zawsze poradzi doradzi tak... A. M. Paweł - opinia (1) Jestem stałym klientem od początku istnienia tego lokalu i szczerze go... Paweł Justyna - opinia (1) Przyszłam zupelnie spontanicznie i zostaje !!! Pijac proseco i pokrzywę Pani... Justyna Monika - opinia (1) Umówiłam się na wizytę z myślą że idę do jednego z lepszych salonów... Monika Maria - opinia (1) Polecam , pania Weronikę . Pełna kreatywność , zrobiła mi cudo z włosów .... Maria Mi Lena - opinia (1) Pełen profesjonalizm, miła atmosfera to była pierwsza Moja wizyta i na pewno... Mi Lena Joanna - opinia (1) Usługa wykonana bardzo profesjonalnie, dobrze dobrany kolor, rewelacyjne... Joanna Anika - opinia (1) Najlepsze i w dobrej cenie usługi. Poleciła mi koleżanka i chociaż mam daleko... Anika M - opinia (1) Bardzo profesjonalnie dziewczyny maja talent i widać pasje w tym co robią!... M Renata - opinia (1) Nie polecam ! Umowilam wizyte na kilka tygodni przed ważnym dla mnie... Renata Wiktoria - opinia (1) Wizyta u Pani Moniki w studio to czysta przyjemność. Na wejściu zostałam... Wiktoria Justyna Ziemiańska - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa, kolor który pani mi dobrała idealny bardzo mi... Justyna Ziemiańska APG - opinia (1) Profesjonalnie, czysto z usmiechem. Fryzurka super!! Polecam APG AGATA - opinia (1) Bardzo zadowolona z wizyty. Super strzyzenie i koloryzacja. Dziekuje bardzo !! AGATA Dominika - opinia (1) Najgorszy salon w jakim bylam. Wlosy zniszczone, brak oczekiwanego efektu Nie... Dominika