aaakkk - opinia (1) Super profesjonalnie. Z uśmiechem i zawsze modnie aaakkk M. - opinia (1) Kasia, Gabrysia, Kamil najlepsi! Atmosfera super, ceny przystępne, poziom... M. Jerry - opinia (1) Pierwszorzędnie, świetny klimat, pani Danusia, fachowiec pierwsza klasa. Polecam Jerry
Agnieszka - opinia (1) Gorąco polecam salon fryzjerski nutka pani Danusia ma duże doświadczenie i... Agnieszka Iza - opinia (1) Super atmosfera i zmiana na plus :) polecam każdemu:) Iza Kasia - opinia (1) Najlepszy salon profesjonalistki w koloryzacji i strzyżeniu polecam Kasia Dorota - opinia (1) Polecam, polecam i jeszcze raz polecam. Żeby nie mówić, że tu dzieją się... Dorota Żaklina - opinia (1) Kolejna wizyta w salonie i zawsze wychodzę zadowolona. Przemiła obsługa i... Żaklina Anna Stu - opinia (1) Wszystko Ok polecam. Korzystam już od 3 lat i nigdy się nie zawiodłam. Anna Stu Bartek - opinia (1) Świetny salon, miłą obsługa, profesjonalne wykonanie strzyżenia, a jestem... Bartek Barbara - opinia (1) Nic dodać nic ująć najlepsza. dojeżdżam do Pani Ani 100km na wizytę, pełen... Barbara Anna - opinia (1) Lepiej nie moglam trafic!! Znalezienie tak kompetentnej i pelnej... Anna Katarzyna Sztybór - opinia (1) Byłam z synem u p Natali bo nie było jego ulubionej p Weroniki pilnie musiał... Katarzyna Sztybór DL - opinia (1) Podcięcie porażka, z włosów pół długich mam teraz tzw. pieczarkę, dodatkowo... DL Adriana - opinia (1) Pani Natalia jest bardzo miłą i kompetentną osoba. Widać, że zna się na... Adriana Daria - opinia (1) Super gabinet, świetne kosmetyki i rewelacyjna obsługa! Daria żona Vieslava - opinia (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem. Trafiłam z polecenia , po nieudanej... żona Vieslava były stały klient - opinia (1) Usługi fryzjerskie wykonywane na najwyższym poziomie przez sympatyczne... były stały klient Halina - opinia (1) Genialny Fryzjer. Trafiłam tu z polecenia i nie będę więcej szukać! Halina Klientka - opinia (1) Bardzo profesjonalny salon. Korzystałam i z umiejętności p. Elizy , a... Klientka