Laura - opinia (1) Nie polecam, pofarbowałam włosy na różowy ale po jednym mycie wszystko... Laura Grzegorz - opinia (1) Super. Dziewczyny znają się na rzeczy. Grzegorz M - opinia (1) Polecam doskonałą fryzjerkę- panią Wiktorię. Młoda osoba ale utalentowana i... M
Małgorzata - opinia (1) Bardzo miła obsługa. Profesjonalne podejście do klienta. Małgorzata Aleksandra Ola - opinia (1) Hair Space Instytute odwiedziłam drugi raz i nie żałuję! Styliści... Aleksandra Ola Monika - opinia (1) Jestem zachwycona z indywidualnego podejścia do klienta, włosy zostały... Monika Iwona - opinia (1) Kolor - wyjątkowy, dobrany idealnie. Całość usługi bez żadnych zastrzeżeń.... Iwona Gosia - opinia (1) super obsługa paznokcie mega ! napewno tam wrócę!!! gorąco polecam Gosia Maria - opinia (1) Dzisiaj skrzystalam z usługi u p. Iwonki przepięknie obcięte włoski... Maria Michael - opinia (1) Paulina gave me a very clean and great haircut. In all honesty my... Michael Agata - opinia (1) Wszędzie maksimum gwiazdek za genialną koloryzację i miłą obsługę Agata Agata - opinia (1) Wszędzie maksimum gwiazdek za genialną koloryzację i miłą obsługę Agata Dorota S - opinia (1) Tego trzeba doświadczyć :). Panie są doskonałymi fachowcami. Paznokcie... Dorota S magda j - opinia (2) Pani Joanna jest mistrzem w swojej branży:) polecam! magda j Alina - opinia (1) Dziękuję ślicznie. Robiłam tam manicure. Pani Anastazja wszystko robi... Alina Aleksandra - opinia (1) Serdecznie polecam. Bardzo profesjonalne podejście. Jestem regularną klientką... Aleksandra Olga - opinia (1) Bardzo polecam Hair Space i Pani Monikę!  Wykonane farbowanie na 100%... Olga Julia - opinia (1) Za kazdym razem bylam zadowolona, ale tym razem fryzjerka ścięła za krótko i... Julia Anna - opinia (1) Profesjonalizm, miła atmosfera.Manicure i pedicure bardzo starannie wykonany.... Anna Ayu - opinia (1) I would like to recommend this place very much. Karina is the best in her... Ayu