Aneta Sz. - ocena (1) Dla mnie to najlepszy salon fryzjerski w trójmieście. Z usług salonu Belleza... Aneta Sz. Angelika - ocena (1) Bardzo polecam. Fryzjer umie doradzić. Strzyżenie perfekcyjne, zabieg... Angelika Jurek - ocena (1) Porażka. Nigdy więcej. Umawiam się na męskie strzyżenie i położenie coveru... Jurek
Aneta D. - ocena (1) Dla mnie na pewno najlepszy salon w 3city. Wspaniała atmosfera i pełny... Aneta D. Aleksandra - ocena (1) Obsługa na najwyższym poziomie! Z pewnością, to nie ostatnia wizyta w tym... Aleksandra Arek - ocena (1) Miła, profesjonalna obsługa. Polecam. Arek Sylwia - ocena (1) Jestem absolutnie zachwycona profesjonalizmem pani Moniki i jej wiedza -... Sylwia Aleksandra - ocena (1) Usługa fryzjerska u Pani Oleny była doskonała. Pani Olena jest bardzo... Aleksandra Agnieszka - ocena (1) Wrażenia po mojej pierwszej wizycie w salonie fryzjerskim LAMÉRIE są jak... Agnieszka Joanna Wlodarczyk - ocena (2) Pani Monika to nie tylko profesjonalna fryzjerka, ale też miła i... Joanna Wlodarczyk Zadowolona klientka - ocena (1) Serdecznie polecam usługi w tym salonie Zadowolona klientka Monika - ocena (1) Korzystam z usług Pani Karoliny już od 1,5 roku i zawsze wychodzę zadowolona... Monika Szymon - ocena (1) Wizyta u Patryka - mega, przyjazna atmosfera, super wykonanie, cenne rady... Szymon Joanna - ocena (1) To była moja pierwsza i na pewno nieostatnia wizyta w Lamerie. Jestem bardzo... Joanna Werka - ocena (1) Najlepszy salon fryzjerski w jakim byłam. Włosy ścięte wg moich oczekiwań, co... Werka Iza - ocena (1) Mega atmosfera, wspaniali ludzie, bardzo dobre strzyżenie, co mogę więcej... Iza Claudia - ocena (1) Super happy!!! Claudia Elżbieta - ocena (1) Profesjonalnie wykonane ombre jestem bardzo zadowolona z efektu. Miła... Elżbieta Olga M - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona za każdym razem z usług Karoliny , wie co robi, zna... Olga M Klientka - ocena (1) Patryk to świetny fryzjer! Polecam każdemu :) Klientka