Julja - opinia (1) Pani Monika to cudowna kobieta i profesjonalna stylistka. Doradzi,... Julja Hanna - opinia (1) najlepszy fryzjer w trojmiescie!! Hanna Sharan - opinia (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem umiejętności p. Wiktorii. Moja nowa fryzura... Sharan
Violeta - opinia (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem umiejętności p. Wiktorii. Moja nowa fryzura... Violeta Bor - opinia (1) Nie polecam. Tragedia. Fryzjerzy męscy koszmar. Wykonana fryzura oszpeca. Bor Monika - opinia (1) Pani Monika to cudowna osoba, tworzy przestrzeń w ktorej czuje się dobrze i... Monika Beata - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usług w tym salonie farbowanie i strzyżenie... Beata Iza - opinia (1) Bardzo polecam salon. Pani Monika jak i reszta Pań bardzo sympatyczna, salon... Iza Iwona - opinia (1) Pani Monika jak zwykle najwyższy poziom usługi. Włosy po farbowaniu i... Iwona Lucy - opinia (1) Trafiłam do Hair Space z polecenia znajomej uratować moje włosy totalnie... Lucy alt - opinia (1) Chodzę tam od ponad dekady, przede wszystkim dlatego, że jest dużo fryzjerów... alt Joanna - opinia (1) Dziękuję bardzo za super kolor, piękny blond z nutką chłodu. Mimo... Joanna Barbara - opinia (1) Super! Super! Super! Gorąco Polecam Przytulnie klimatycznie w przemiłej... Barbara Eva - opinia (1) Korzystam tylko z usług Pani Moniki i jestem bardzo zadowolona.... Eva natka - opinia (1) Magdalena jest bardzo utalentowana fryzjerka widac ze wciąz sie uczy nowych... natka Ilona - opinia (1) Natalia jest dobrą fryzjerką, bardzo dobrą. Wadą są długie terminy do niej.... Ilona Kasia - opinia (1) Przepięknie stworzona przestrzeń nie tylko po to, aby skorzystać z usług... Kasia Asia - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta, przyjemna atmosfera, a jakość... Asia Magdalena - opinia (1) Nietuzinkowa osoba , z pasją i zaangażowaniem zajmuje się moimi włosami.... Magdalena Sylwia - opinia (1) Cudowna osoba, stwarza bardzo przyjemny nastrój, bardzo serdeczna, wizyta w... Sylwia