Natalia - opinia (1) Polecam z całego serca. Długo szukałam osoby która dobrze się zajmie moimi... Natalia Anastazja - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona. Na pewno skorzystam z jeszcze z usług tego salonu... Anastazja Hania - opinia (1) Idąc na wizytę do fryzjera oczekuje od niego ze to on jest fachowcem i... Hania
Iwona - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona, pani Daria zatroszczyła się o moje włosy z pełną... Iwona Andrzej - opinia (1) Brak jakiegokolwiek poszanowania klientów. Osoba zajmująca się recepcją... Andrzej Aleksandra - opinia (1) Wspaniała osoba, a przy tym niezwykle utalentowany fryzjer. Z całego serca... Aleksandra Agnieszka - opinia (1) Nie mam zastrzeżeń do strzyżenia i ogólnie jakości. Jednak przy umówieniu się... Agnieszka Barbara - opinia (1) Super salon polecam,profesjonalna obsługa Barbara Jolanta Kulig - opinia (1) Pelny profesjonalizm pani Wiktoria super Jolanta Kulig Ewa - opinia (1) To moja pierwsza wizyta ale napewno nie ostatnia. Bardzo miła obsługa. Pani... Ewa Marzena - opinia (1) To była moja pierwsza wizyta u Pani Basi i nieostatnia jak sądzę. Włosy... Marzena Karol - opinia (1) Rewelacyjne strzyżenie i kiimat Karol Elżbieta Z. - opinia (1) Po pierwszej wizycie wiem że chcę wracać w to miejsce. Pani Kasia obcięła... Elżbieta Z. Oliwia - opinia (1) Belleza w Oliwie to cudowne miejsce. Polecam wszystkim, gdyż od kilku lat... Oliwia Maria - opinia (1) Bardzo słaba jakość usług. Ceny wygórowane. Nie polecam. Maria Agnieszka - opinia (1) Od samego wejścia bardzo fajna atmosfera. Uśmiech, herbatka i profesjonalizm... Agnieszka Joanna - opinia (1) Serdecznie polecam! Potrzebowałam zmiany - Pani Magda mnie odczarowała!... Joanna Asia - opinia (1) Bardzo polecam, pani Monika jest przesympatyczna, a przy tym doskonale mnie... Asia Weronika Mechaniszyn - opinia (1) polecam panią Dominikę jest bardzo dokladna i dobra w tym co robi Weronika Mechaniszyn M. - opinia (1) Ja niestety nie będę mogła wystawić tak dobrej oceny. Po pierwszej wizycie i... M.