Małgorzata - ocena (1) Bardzo polecam salon Hair Space, byłam pierwszy raz w sobotę i jestem pod... Małgorzata Magda Tylicka - ocena (1) Szczerze polecam usługi Pani Karoliny. To profesjonalistka. Po wizycie byłam... Magda Tylicka Basia - ocena (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem cięcia i koloryzacji włosów blond u... Basia
Paulina - ocena (1) Polecam Panią Karolinę . Miałam koloryzację air touch . Efekt mega a włosy... Paulina Karolina - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona :) włosy super zrobione :) polecam Karolina Emilia - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona z wizyty u Pani Moniki. Profesjonalizm, duża wiedza... Emilia Ewa - ocena (1) Bardzo dobra atmosfera,miłe panie i pan. Super Ewa Olga Płusa - ocena (2) Pani Monika wyróżnia się spośród innych usługodawców, cechuje ją... Olga Płusa Aleksandra - ocena (2) Monia to najlepsza fryzjerka , atmosfera w salonie to podstawa a u niej... Aleksandra Salon Fryzjerski - ocena (2) bardzo pozytywnie wspominam wszystkie uslugi u pani moniki keratynowe... Salon Fryzjerski Barbara - ocena (2) Super strzyżenie i atmosfera Barbara Kamsi - ocena (2) Usługi są w pełni profesjonalne, salon przytulny, elegancki i z "duszą".... Kamsi Paulina - ocena (1) Miły obsługa. Panie bardzo wesołe,uśmiechnięte. Napewno wrócę ;) Paulina Małgosia - ocena (1) Gorąco polecam!! :) Małgosia Ola - ocena (1) Super obsługa i rewelacyjny personel. Gorąco polecam Ola Olek - ocena (1) Super miejsce , dobra atmosfera Olek Córka i mama - ocena (1) Z całego serca polecam p. Julię, perfekcyjne strzyżenie, cudowna koloryzacja... Córka i mama Jola - ocena (1) Miejsce zdecydowanie na wysokim poziomie indywidualne podejście, pasja... Jola Joanna Cherek Padoł - ocena (1) Bardzo profesjonalna fryzjerka super wyjątkowa fryzura . Polecam serdecznie Joanna Cherek Padoł Katerina - ocena (1) Pani Monika z salonu w Gdyni zrobiła mi piękny wymarzony blond. Polecam z... Katerina