Stała klientka - ocena (1) Polecam wizytę u p. Julii. Jestem mega zadowolona kolejny raz. Stała klientka M. - ocena (1) Polecam, na mapie Trójmiasta jest to najlepszy salon (zwiedziłam wiele... M. Tomasz - ocena (1) Miła obsługa, fantastyczny wystrój i atmosfera. Gorąco polecam Tomasz
Ania - ocena (2) Świetnie atmosfera, profesjonalne podejście oraz duże zaangażowanie. Ania Maria - ocena (2) Pani Moniko! Jestem bardzo zadowolona z wizyty w Pani salonie, włosy pięknie... Maria Nargiz - ocena (1) I enjoyed the whole process, it was amazing ️ Nargiz Weronika - ocena (1) Piękny kolor włosów ! Pan Patryk zadba o to żeby włosy były perfekcyjne ️ Weronika Grześ - ocena (1) wyśmienita obsługa , Nikola super Grześ Ewka - ocena (1) Jak zawsze rewelacja Pozdrawiam i polecam Ewka Olga - ocena (1) Miejsce, do którego chce się wracać! Genialne fryzjerki i świetna atmosfera! Olga Ewa - ocena (1) MAM!!! Znalazłam wreszcie swojego fryzjera!!! To była moja trzecia wizyta i... Ewa Agnieszka W. - ocena (1) Szczerze polecam! Natalia jest fryzjerką z ogromną wiedzą i wyczuciem .... Agnieszka W. Micols - ocena (1) Bardzo dobra obsługa polecam Micols Oleg - ocena (1) TOP W Gdańsku to jeden z najlepszych salonów ! Oleg Aga - ocena (1) Od lat korzystam z usług tego salonu. Nie tylko usługi fryzjerskie są na... Aga Weronika - ocena (1) Polecam, profesjonalnie i dobrze wykonana usługa strzyżenia :) Weronika Joanna - ocena (1) Wspaniałe miejsce. Piękny wystrój i przesympatyczne, znające się na swoim... Joanna bernadeta - ocena (1) Dziękuję ,fachowe podejście i miłą atmosferę. bernadeta Sandra - ocena (1) Najlepsze koloryzacja jaką w życiu miałam, świetna atmosfera, piękny wystrój... Sandra Nauczycielka - ocena (1) Polecam to miejsce. Włosami zajęła się Pani Wiktoria i zarówno koloryzacja,... Nauczycielka