Mariola - ocena (1) Byłam ostatnio w salonie lamerie na farbowaniu wielotonowym i muszę przyznać,... Mariola Grzegorz - ocena (1) Jestem mega zadowolony ze strzyżenia i z odsiwania. Włosy po umyciu same się... Grzegorz Beata - ocena (1) Szukasz salonu fryzjerskiego w którym profesjonalnie i kompleksowo zatroszczą... Beata
Mirka - ocena (1) Czekam z niecierpliwością na wizytę u Pani Elizy w najbliższy poniedzialek.... Mirka Ewa - ocena (1) Wychodzę stąd zawsze super zadowolona. Ewa Marta - ocena (1) Pani Monika nie tylko świetnie strzyże, ale też naprawdę troszczy się o... Marta Wiktor - ocena (1) Jestem absolutnie zaskoczony obsługą klienta i serdecznością personelu. Wiktor Justyna - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście do klientki. Świetne cięcie! Justyna Zuzanna - ocena (1) Pani Monice można zaufać w koloryzacji. Przyszłam do niej z nieszablonowym... Zuzanna B.P. - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona i polecam refleksy air-touch u p. Elizy. Włosy... B.P. Maciej - ocena (1) Idealnie zostalem obciety. Bardzo mila Pani Wiktoria. Pozdrawiam Maciej Aleksandra - ocena (1) Najlepszy salon w jakim byłam. Atelier Anna Kasperowicz to miejsce z przemiłą... Aleksandra Basia - ocena (1) Byłam ostatnio w tym salonie na koloryzacji i muszę przyznać, że jestem... Basia Kasia - ocena (1) Bardzo polecam, zawsze wychodzę zadowolona Kasia Antonina L. - ocena (1) Jestem zachwycona zarówno profesjonalizmem pan Damiana jak i przemiłą... Antonina L. Malwina - ocena (1) Zachęcam każdego kto szuka naprawdę dobrego fryzjera, koloryzacja wykonana... Malwina Lidka - ocena (1) Byłam w salonie na koloryzacji i muszę przyznać, że to było niesamowite... Lidka Zoom - ocena (1) Nie polecam, Nie miła atmosfera, Uważajcie Zoom Michał - ocena (1) Do salonu przychodzę od kilku lat i jeszcze nigdy się nie zawiodłem. Plus za... Michał Iwona - ocena (1) Zakład pełen profesjonalizmu. Obsługa na najwyższym poziomie, przemiła... Iwona