Natalia - ocena (1) Polecam! Syn niecały rok, bardzo utrudniał zadanie Pani, a wyszło pięknie. Natalia Suad - ocena (1) Super fryzjerki, lepszego salonu nie widzialam w Trojmiescie. Bardzo... Suad R. - ocena (1) Bardzo polecam. Pani Monika dokonuje cudów. R.
Klientka - ocena (1) Najlepszy salon, w którym pracują profesjonalności, którzy lubią to co robią.... Klientka Alina - ocena (1) Byłam w tym salonie po raz pierwszy i na pewno wrócę! Profesjonalna obsługa,... Alina Kamila - ocena (1) Szczerze polecam.Dokladnie i profesjonalnie.Bardzo miła obsługa . Kamila Manuela - ocena (1) Byłam w salonie Lamerie i jestem absolutnie zachwycona! Od samego wejścia... Manuela Monika - ocena (1) Salon LAMÉRIE to absolutnie magiczne miejsce! Już od progu czuć niezwykle... Monika Mon - ocena (1) Nie polecam. Umowilam sie na podciecie koncowek w salonie na Witominie.... Mon Sandra - ocena (1) Najlepszy salon w Trójmieście !!! Profesjonalni fryzjerzy świadczący usługi... Sandra Liza - ocena (1) Uwielbiam ten salon. Profesjonalne i mile podejscie do klienta. Polecam ️ Liza Natalia - ocena (1) Jestem mega zadowolona. Często korzystam z usług salonu Royals . Po wizycie... Natalia Roman - ocena (1) Very fast and professional Roman Marzena - ocena (1) Świetny salon, w którym można liczyć na profesjonalizm i fantastyczną... Marzena Hanna - ocena (1) Syn jest załamany. Fryzjer młody chłopak Mateusz kompletnie nie zrozumiał co... Hanna Ona - ocena (1) Nie chciałabym aby za każdym razem moje dziecko obcinała inna fryzjerka... Ona Ewa - ocena (2) Bardzo dziękuję za doradztwo, jestem bardzo zadowolona z fryzury. Mile... Ewa Aga - ocena (2) Z czystym sumieniem serdecznie polecam!!! Pełen profesjonalizm, miła... Aga Daria - ocena (1) LAMÉRIE to zdecydowanie jeden z najlepszych salonów fryzjerskich, w jakich... Daria Jutro - ocena (1) Będąc w Gdańsku szukałem dobrego fryzjera. Trafiłem tu i to był błąd.... Jutro