Magda pietrzyk - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi strzyżenie damskie miła atmosfera... Magda pietrzyk KASIA - ocena (1) Bardzo żałuje że nke przeczytałam prędzej tych opini włosy krzywo ścięte... KASIA Anna Godecka - ocena (1) Strzyzenie jedna wielka katastrofa szkoda ze nie przeczytalam predzej opini o... Anna Godecka
Monika - ocena (1) Moje wrażenia z wizyty wszystko ok profesjonalnie podejście konsultacja w... Monika Ania - ocena (1) Za każdym razem rewelacyjnie Ania Yuliya - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Strzyżenie i modelowanie zostały wykonane... Yuliya Maria - ocena (1) Pani Monika jest przemiłą osobą , Jestem zawsze bardzo zadowolona z cięcia... Maria W. - ocena (1) Przecietne strzyzenie dosc dobrze dobrana dlugosc wlosa przycinaja brode... W. Kinga - ocena (2) Przytulny salon z przemiła obsługa. Byłam u Pani Kasi i jestem niesamowicie... Kinga Alex - ocena (1) mila atmosfære. Przyjemne miejsce.polecam Alex Aleksandra - ocena (1) Niestety po strzyzeniu wlosow u pani Weroniki, musze poprosic profesjonalnego... Aleksandra Marzena - ocena (1) Jak dla mnie najlepsze studio fryzjerskie,z którego usługi miałam przyjemność... Marzena BB - ocena (1) Bardzo profesjonalna i przyjemna wizyta, bardzo dobrze dobrana fryzura,... BB Karolek - ocena (1) Polecam pana Przemka Karolek Boyek - ocena (1) Polecam Przemka, super fryzjer i wie co robi Boyek Ola - ocena (1) Polecam, bardzo dobry salon, zawsze wychodzę zadowolona od p. Wiktorii Ola Anna - ocena (1) Super salon!!! W końcu mam piękny kolor włosów czego nie mogłam powiedzieć... Anna Adrianna Głażewska - ocena (1) Niestety jakość strzyżenia pozostawia wiele do życzenia. Bardzo żałuję mojej... Adrianna Głażewska marti50 - ocena (1) Dziękuję za uratowanie włosów Panie Patryku marti50 Patison - ocena (1) Mega atmosfera dobre ceny jak na te czasy Patison