Monika - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona ze strzyżenia i z otrzymanych porad na temat... Monika Basia - ocena (2) Przecudny kolor blond, doskonałe cięcie i fryzura perfekcyjnie dobrana do... Basia halina - ocena (1) Zamówiłam online z Düsseldorf panią fryzjerkę dla mojej mamy która nie... halina
Jarosław . Z . - ocena (1) Miła sympatyczna Pani fryzjer . Jarosław . Z . IRENA - ocena (1) Precyzyjnie, dokładnie,mega wiedzy i umiejętności . Ta wizyta była najlepsza... IRENA Afga - ocena (2) Super fryzjer, polecam bardzo na pewno nieraz odwiedze jeszcze Afga Kamila - ocena (2) To naprawdę najlepszy salon fryzjerski w calym Gdańsku! Kamila Karolina - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty w salonie Pani Moniki. Fryzura super.... Karolina e.raykowska@gmail.com - ocena (2) Miła atmosfera. Profesjonalna obsługa. Polecam e.raykowska@gmail.com Michał jud - ocena (1) Super fryzjer bardzo polecam Michał jud Fabian Blokowski - ocena (1) Bardzo mila obsluga, zostalem przyjęty z zaskakująco dobrym humorem. Super... Fabian Blokowski Arek - ocena (1) Serdecznie polecam, dosyć tanio strzyżenie wykonane idealnie tak jak chcialem... Arek Jakub - ocena (1) Świetny fryzjer i miła obsługa Jakub Michal - ocena (1) Bardzo sympatyczna obsługa, schludny lokal, polecam jeśli ktoś chce mieć... Michal Szymon - ocena (1) Bardzo polecam ten zakład fryzjerski. Moja żona jest bardzo zadowolona Szymon Patryk - ocena (1) Super fryzjer, świetna atmosfera ceny przyjemne i przystępne, polecam każdemu Patryk Dawid - ocena (1) Combo broda + włosy wykonane perfekcyjnie przez p. Magdę. Fryzura... Dawid Wiktor - ocena (1) Bardzo mili ludzie i wiedzą co robią Wiktor Monika - ocena (1) Bardzo polecam oraz slicznie dziekuje za piekna fryzure Monika Alan - ocena (1) Moja narzeczona jest zawsze zadowolona z swojego nowego wygladu oraz bardzo... Alan