Witam wszystkich forumowiczów jak również tych, którzy czytają informacje tu zawarte przed wyborem miejsca w którym chcą ćwiczyć. Drodzy Państwo, miejsce jest w moim przekonaniu w porządku. Żadne snobizmy etc, zachowania grubiańskie ze strony obsługi o których tu można przeczytać to mit, farsa i bzdura. Obsługa generalnie rzecz ujmując zna się na rzeczy. Oczywiście nie jest to 6+ w kategoryzacji hotelowej ale uważam, że obsługa jest na wysokim poziomie. Wyjątki potwierdzają regułę. Na komentarze dotyczące hamstwa w klubie odpowiem tak: Nigdy podczas roku ani do mnie ani w mojej obecności nie było tego typu zachowań ani nie zaobserwowałem tego typu sytuacji. Znam praktycznie wszystkich z tych ludzi bo dość często przebywam w tym miejscu i uważam, że osoba podpisująca się "Robert" w opisach powinna się głęboko zastanowić nad treścią swoich wypowiedzi. Co więcej wśród osób z którymi dość często się spotykam w tym miejscu nikomu nie przytrafiły się sytuacje o których tu sie pisze. Być może jest to przypadek a być może jakieś jedno zdarzenie decydujące o wrażeniu z klubu - jest to nieobiektywne. Jak każde miejsce ma swoje + i -. Jednak tych pierwszych jest znacznie więcej.