Zamknięte w styczniu (3) Witam. Czy ktoś wie dlaczego zamknięto w styczniu klub ? Czy to już koniec... stały bywalec Po swoje do sądu? (17) Witam, Czy ktokolwiek wie co się dzieje z Szanownym Zarządem klubu?Cokolwiek?... ktośśś Baltic Oasis- pismo na policję (1) Witam! Wraz z wszystkimi pracownikami Baltic Oasis składamy pismo na... Hanna
Opinia po kilku latach uczęszczania (2) Ostatnio widzę wiele narzekań, ale ciężko znaleźć w Trójmieście tak... stały bywalec Super polecam (1) Dzisiaj pierwszy raz wybrałam się do baltic oasis i jestem bardzo zadowolona.... klientka skandal z gruponami (5) witam. na balitc chodze od 2.5 roku, cenie sobie klub za spokoją atmosfere,... obiektywnie wrukwiony co tam się dzieje?????IIII (14) Od dłuższego czasu to miejsce ostro pikuje w dół. Jesteśmy stałymi klientami... zawiedzeni Polecam!! (1) Zaletą klubu jest zdecydowanie duży wybór zajęć fitness (głównie z nich... fitness Polecam!!!!! (1) Klub bardzo fajny,uczeszczam juz od paru lat do klubu i podoba mi sie... Xxx Marnie (1) Obiekt olbrzymi, w dobrej lokalizacji, wystroj przyjemny ale chyba nie o to... Fit Żenada nad żenady... (1) Skorzystaliśmy w malzonką z uslug tego.... miejsca... (nazwac to silownia czy... Maksym groupon luty 2012 (2) Oferta Baltic Oasis zamieszczona na serwisie groupon.pl to kpina! Obecnie... AL Stały klient (1) To ci się tam dzieje to żenada. Czekam tylko (jak większość ludzi mających... Paweł oferta Groupon luty 2012 (1) Oferta Baltic Oasis zamieszczona na serwisie groupon.pl to kpina! Obecnie... A DUŻA CENA DO SŁABEJ JAKOŚCI (2) Klub zawsze wydawał mi się ekskluzywny, do czasu gdy nie wykupiłam kuponu... gdynianka squash (3) nie polecam klubu do gry w squasha. temperatura w sali chyba poniżej 10st... romek Manager - hamski i bez kultury (2) Sama silownia i zajecia oceniam pozytywnie ale zachowanie managera ponizej... Alex Chyba najlepsze, prawdziwe centrum SPA w 3miescie (2) Bylem na wielu silowniach w 3miescie, ale zadna nie jest tak dobrze... Marek Na chwilę przeniosłem się do innego (reklamowanego mocno) klubu L... (1) ale szybko wróciłem do Baltic'a. Może i są jakieś niedociągnięcia ale jest... hake & peach od wielu lat dobry poziom (1) Znam ten klub od 6 lat. Od 3 lat jestem stałym członkiem. Jest tam miła i... Piotr