Źle się dzieje (2) Źle się dzieje w Balic Oasis, którego klientką byłam prze ok. cztery lata.... Hanna unikalne miejsce (1) Data trzynastego nie jest pechowa dla tego klubu. Jestem z Waszawy i byłem w... Maciek Diabeł tkwi w szczegółach... (1) Wszystko ładnie pięknie, ale niestety sa pewne problemy: 1. Mega grzyb nad... Tomasz
Wszystko ok (1) Baltic jest calkiem fajnym miejscem do poplywania o ile nie plywa wiecej niz... Alicja Wrażenia po roku korzystania z klubu (1) Witam wszystkich forumowiczów jak również tych, którzy czytają informacje tu... Paweł Wroc (1) jestem stałą bywalczynią tego klubu...Niestety zabrakło w nim jednej... Olga Tak trzymać! (1) W klubie nie bylem przez ponad rok, lecz po powrocie zostalem bardzo mile... stary klubowicz rewelacja (1) jestem bardzo zadowolana z zabiegow,ktore oferuja w baltic... katrzynaa byłoby miło, gdyby (1) Gdyby nie pare osób z obsługi klubu - to byłby wart polecenia dalej.... Aga Fajny klub (1) Różne oceny słyszałem o tym klubie. Że snobistyczny, dla wybranych i drogi.... Robert