Wróżka Justyna - proszę o opinie

Witam :)

Mam do was wielką prośbę, a zatem czy moglibyście mi powiedzieć czy była któraś z was u wróżki Justyny z Gdańska ul. Tysiąclecia.. powiedziała mi trochę złych rzeczy i chciałam zapytać czy jej wierzyć i czy którejś z was się przepowiednia sprawdziła.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Re: Wróżka Justyna - proszę o opinie

trzeba być skończonym idiota aby wydawać pieniądze na te idiotyzmy, lecz się na nogi bo na głowę już ejst za późno
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie wierz żadnym wróżkom-to manipulantki łase na kase.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja nie byłem,ale jak można wróżce nie wierzyć!??? Jak to mówią mądrzy ludzie,nie wierzyła baba w gusła,aż jej d*pa uschła.;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie wierz w takie brednie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam byłam ostatnio ,naopowiadała takie rzeczy ,ze aż trudno uwierzyć Same tragedie ,katastrofy i niebezpieczeństwa nic pozytywnego Szok o córce mojej tez mega złe mówiła nastolatce ,o moim życiu ..przerażenie :(( nie chodźcie do wróżek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Hala Gdynia, pirackie kasety z lat 80 (13 odpowiedzi)

Poszukuję kaset -> pirackich składanek, które można było zakupić pod koniec lat 80 na gdyńskiej...

DOBRY PRAWNIK POSZUKIWANY!!!!!!!!!! (16 odpowiedzi)

Poszukuję dobrego prawnika specjalizującego się w prawie pracy. Więcej informacji prześlę na...

Jak otworzyć sklep internetowy (77 odpowiedzi)

Przymierzam sie nad otwarciem własnego sklepu internetowego. Mianowicie do tej pory sprzedawałam...