godna polecenia osoba (2) Pani Magdalena jest miłą osobą a to co wyczytuje z kart sprawdza się. Jak... ddd Dorota - opinia (2) Jestem stałą klientką wróżki Magdaleny od 3 lat. Jestem w 100 procentach... Dorota Profesjonalna wróżka (1) Polecam,byłem u Pani Magdy w lutym.Przepowiadziała mi zdarzenie które... Pan Marek
Wszystko się spełniło!!! (1) Byłam u pani Magdaleny rok temu.Moje sprawy nie wyglądały najlepiej. Pani... Anna SPRAWDZCIE SAMI :-) (1) POZDRAWIAM WSZYSTKICH WĄTPIĄCYCH. CAŁE ZYCIE JAK NA DŁONI. Jola :( (1) Byłam u pani Magdy jakoś pod koniec roku i do tej pory się niestety nic nie... Sylwia Wielka energia i intuicja (1) Dowiedziałam się bardzo wiele o sobie i mojej przyszłości. Szczególy z... Nina Zaczęło się sprawdzać (1) Pierwszy raz miałam okazję trafić do Pani Magdy w Andrzejki zupełnie... M. Nie sprawdzilo sie nic (3) Pani bardzo mila.Niestety z tego co mialo sie zdazyc ,nie zdazylo sie nic.Nie... Joanna Czarodziejka ludzkich serc! (1) Moje życie bylo kompletną porażką...do czasu aż znalazłam panią Magdalenę.To... Ewa uleńka (1) Pani Magduniu jest Pani prawdziwym doradcą duchowym bez Pani było by mi... uleńka Cudowna:)) (1) Bardzo goraco polecam skorzystanie z usług wrozki Magdaleny. Jest to... Elzbieta profesionalizm (1) POLECAM WSZYSTKIM BARDZO PROFESIONALNA WROZKE JESTEM BARDZO ZADOWOLONY Z... RYSZARD Marta - opinia (1) Pani Magda jest bardzo ciepła i otwartą osobą na świat i ludzi . Juz na drugi... Marta