Wróżka Magdalena

Wróżka

Sopot, Jana Jerzego Haffnera 70/12

Ania (1) Cudowna kobieta~! Ma w sobie dużo pozytywnej energii. Wszystko jak na razie... Ania wspaniały przekaz duchowy (1) Bardzo pomocne spotkanie,Pani Magdalena ma wspaniały dar.Bardzo empatyczna i... sylwia Dziękuje (1) Pani Magdalena jest przede wszystkim ciepła, otwarta i kontaktowa osoba... Agnieszka.
Wspaniała wróżka (1) Wróżka Magdalena to mistrzyni w swoim fachu - zna się na rzeczy, ma też... Grażyna Jestem bardzo zadowolona, Magda jest najlepsza (1) Byłam u Magdy w ostatni weekend. Czekałam w poczekalni. przybyłam wcześniej,... Ela Trudno wyrobic zdanie (1) Wiecej psychologii,zadnych konkretow,malo informacjii,ogolnie plywanie po... Inka Przede wszystkim cudowna osoba! (1) Bardzo polecam wizytę u Pani Izabeli. Była to moja pierwsza wizyta u wróżki i... Monika Czuje się cudownie! (1) Panią Izabelę nie można nazwać Wróżką to jest osoba która, nie odgaduje, nie... Natalia Cudowna! (1) Pani Iza! ( choć prywatnie Madzia, Iza jest pseudonimem zawodowym i nazwą... Anita Niesamowita Kobieta (1) Izabella jest niesamowitą kobietą, która emanuje wysokimi wibracjami. Chodzę... Zosia Cudowna osoba (1) Magiczna rozmowa. Niesamowita i pozytywna energia. Szczerze polecam. Będę... K. Pierwsza wizyta u przesympatycznej Pani Izabeli (1) Bardzo miła,sympatyczna osoba, która bardzo dobrze czyta z kart i podnosi na... Ania Wszechstronna wróżka i człowiek o dobrym sercu (1) Polecam Panią Izabelę z całego serca! To doświadczona, profesjonalna i dobra... Iga Polecam! (1) To była moja pierwsza wizyta u wróżki, serdecznie polecam! Uważam, że osoba... Kasia Izabela z powołania;) (1) Byłam u kilku wróżek, chociaz Iza wywolala na mnie najwieksze wrazenie. Jest... D. Cudowna wróżka Izabela (1) Z wróżką Izabelą miałam przyjemność spotkać się kilka tygodni temu.... Magdalena Bardzo polecam Panią Izabelę!! :) (1) Skorzystałam z usług Pani Izabeli kilka dni temu, poprosiłam o poradę w... Barbara Wspanialy czlowiek (1) Ipani Izabella to bardzo madra i szczera kobieta, ma talent i wiedze... B.K Na zakręcie.... (1) Byłem dwukrotnie u Pani Izabeli. Potrafi mądrze i konkretnie powiedzieć o tym... Krzysztof Pani Izabela jest niesamowita! (1) Wczoraj mialam swoja pierwsza sesje z Pania Izabela z ktorej bylam... Agnieszka