Wróżka Magdalena

Wróżka

Sopot, Jana Jerzego Haffnera 70/12

Elwira - ocena (1) Sprawdzalność 100 procent, jak zawsze. A do tego przemiła osoba! Elwira Karolina - ocena (1) Cudowna osoba, cierpliwa, ciepła, empatyczna, wnikliwa i z pewnością chcąca... Karolina Wojciech - ocena (1) Chciałbym wystawić najwyższą ocenę za pomoc i wsparcie, jakie otrzymałem od... Wojciech
Maja - ocena (1) Najcudowniejsza pod każdym względem. Polecam z całego serca. Maja Hyzio - ocena (1) Moja druga wizyta u Pani Magdaleny ponownie przerosła moje oczekiwania. Od... Hyzio Alicja i Piotr - ocena (1) Pani Magdalena to top of the top w swoim fachu. Z Panią Magdaleną jestem... Alicja i Piotr Suzi - ocena (1) Fantastyczna osoba!!! Suzi Aldona - ocena (1) Spotkanie z Panią Magdaleną to niezwykłe doświadczenie. Emanuje życzliwością... Aldona Karol - ocena (1) Pani Magdalena jest bardzo miłą,empatyczną osobą a każde spotkanie odbywa się... Karol Bartek - ocena (1) Pani Magda to bardzo mądra kobieta w swoim fachu, za każdym razem bezbłędnie... Bartek Bernadeta - ocena (1) Poznałam panią Magdalenę przypadkowo I muszę powiedzieć że jestem pod... Bernadeta Wioleta - ocena (1) Pani Magdalena ma dar, jest uczciwa ,dobra, i mądra kobieta. Bardzo pomogła... Wioleta Jolanta P - ocena (1) Niezwykle ciepła i uśmiechnięta osoba! A jednocześnie tak mądra, że nie... Jolanta P Malwina L. - ocena (1) Ta Pani ma w sobie taką pasję a jednocześnie naturalność i prawdziwość. Duży... Malwina L. Natalia - ocena (1) Z usług Pani Magdaleny korzystam od kilku lat z mniejszymi lub większymi... Natalia Joanna - ocena (1) Skorzystałam z usług Magdaleny na początku miesiąca. W skład pakietu weszły... Joanna Radosław S. - ocena (1) Wszystko ok. Spotkanie ciekawe dowiedziałem się wszystkiego Radosław S. Regina J. - ocena (1) Z usług tej niesamowitej wróżki skorzystałam w ubiegłym miesiącu i do dziś... Regina J. J. Ż. - ocena (1) Ocena 5,5 na 6 ponieważ za krótki czas od wizyty by odnieść się do kwestii... J. Ż. Maria Magdalena - ocena (1) Spotkanie z Panią Magdaleną już od samego początku było wyjątkowe. Wierzę w... Maria Magdalena