Wróżka Magdalena

Wróżka

Sopot, Jana Jerzego Haffnera 70/12

Karolina - ocena (1) Bardzo polecam Panią Magdalenę, to niezwykle ciepła, empatyczna osoba, która... Karolina ANNA - ocena (1) Wizyta u Pani Magdy jest niesamowita. Pokazała mi w kartach ostatnie... ANNA krzysztof - ocena (1) Bardzo elokwentna i miła pani. Potrafi opowiedzieć o tajemnych sprawach.... krzysztof
Karolina - ocena (1) Korzystam z poradnictwa Wróżki Magdaleny drugi rok. Atmosfera każdorazowo... Karolina Ewelina - ocena (1) Pani Madzia to osoba o niezwykłej energii, niesamowicie ciepła i kompetentna.... Ewelina Karina - ocena (1) To nie była zwykła wizyta raczej rozmowa, która dużo mi uświadomiła. Wróżka... Karina Lena - ocena (1) Super doświadczenie Wróżka Magdalena mówi konkretnie i daje do myślenia. Na... Lena Beata - ocena (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem spotkania z Wróżką Magdaleną. Jej słowa były... Beata ona - ocena (1) Niestety duże rozczarowanie. Nic się nie sprawdziło. ona Barbara - ocena (1) Pani Magdalena jest cudowna, niesamowita..Dzięki Pani Magdalenie odzyskałam... Barbara Magda - ocena (1) Pani Magdalena trafila w 10-ke. Juz zaledwie po tygodniu okazalo sie, ze to,... Magda Julia - ocena (1) Pani Magdalena ma niesamowity dar ale również energię, ktora jest bardzo... Julia Robert - ocena (1) Nie spodziewałem się, że wyjdę z wizyty tak pozytywnie nastawiony. Wróżka... Robert Natalia - ocena (1) Bardzo przyjemna wizyta oraz atmosfera, napewno wrocę:) Natalia Halina P. - ocena (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem Wróżki Magdaleny! Trafność, intuicja i... Halina P. Paulina - ocena (1) Wspaniała wróżka, dociekliwa, skuteczna, doskonale czytająca i czująca karty... Paulina Milena K. - ocena (1) Nie mam wątpliwości co do sprawdzalności Pani Magdy. Chodzę regularnie od 6... Milena K. Kasia - ocena (1) Wszystko co widzi wróżka Magdalena sprawdza się mi i moim znajomym. Ja jestem... Kasia zawiedziona - ocena (1) Nic sie nie sprawdzilo niestety. skorzystalam z porady zachecona pozytywnymi... zawiedziona Asia - ocena (1) Byłam u Pani Magdy zaledwie 2-3 tygodnie temu, dlatego pewnie będę musiała... Asia