Irina - ocena (2) Pani Ewa to jasnowidzka o wyjątkowej intuicji i pozytywnej energii, która... Irina Wiki - ocena (1) Polecam wszystkim poszukującym wsparcia w chwilach zwątpienia, gdy potrzebna... Wiki Mateusz - ocena (3) Nie mogę znaleźć kontaku do pani Ewy . Nr z internetu nie jest aktywny. Czy... Mateusz
Teresa - ocena (2) Bardzo oryginalna oferta na ezoterycznej mapie Trójmiasta - wyjątkowa osoba,... Teresa Katarzyna Z. - ocena (1) Do Szeptuchy trafiłam z polecenia mojego serdecznego znajomego, który z kolei... Katarzyna Z. Sylwia - ocena (1) Polecam każdemu kto szuka niestandardowych rozwiązań. Ta Pani pomogła mojej... Sylwia Paula - ocena (1) Polecam z całego serca ️wszystko się sprawdziło co Pani Ewa pisała sesję były... Paula Joanna - ocena (1) Niesamowite przeżycie... ta Wróżka wie wszystko, ma niesamowitą intuicję,... Joanna Maja - ocena (1) Wszystko na tak ta starsza pani ma wielki dar zarówno do wróżenia jak i... Maja Paulina - ocena (1) Pani Ewa to cudowna kobieta, która posiada niesamowitą wiedzę i olbrzymie... Paulina Agnieszka - ocena (1) Polecam Wróżkę Stefanię,dobry kontakt,wszystko wyjaśnia,doradza i przesyła... Agnieszka Wdzięczna klientka - opinia (2) Polecam wszystkim w potrzebie, w sytuacjach trudnych, szukającym rozwiązania,... Wdzięczna klientka Magda - opinia (1) Niestety nic się nie sprawdziło, rytuały również nie zadziałały , a bardzo... Magda Ewel - opinia (1) Zaniemówiłam! W niecały miesiąc po zakończeniu rytuału miłości czuję już jego... Ewel Karolina - opinia (1) Korzystałam z usług Pani Ewy Stefanii ponad miesiąc temu. Rytuał zadziałał za... Karolina Hanna B. K. - opinia (3) To niesłychane jak wielki dar może posiadać wróżka starszej daty... ta pani... Hanna B. K. Anna - opinia (1) Pani Ewa jest pełna serca dla innych czuje co potrzeba i ma prawdziwe... Anna Marta - opinia (1) Niesamowita Kobieta - miałam okazje w życiu skorzystać z wróżki, ale Pani Ewa... Marta M - opinia (1) Jestem w szoku. Pierwszy raz w życiu zdecydowałem się, żeby zapytać takiej... M Hanna - opinia (1) Wróżka Ewa to prawdziwa wizjonerka. Wiedziała wszystko o mojej przeszłości z... Hanna