Wróżka

Poleci mi ktoś dobra wrózke z gdańska albo sopotu , najlepiej sprawdzona.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Naprawdę wierzysz w takie rzeczy?

HEHE NIE, NIE SZUKAM DLA SIEBIE:)

Wróżka... serio?

dajcie spokój, ja w takie bzdury nie wierzę. To zwykłe naciąganie na pieniądze.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mam znajomą, która fascynuje się numerologią, a co najgorsze, bardzo często, to co sobie wyliczy ma sens i na prawdę się sprawdza... Ale wróżka to już chyba przesada, lepiej unikać takich rzeczy. Potem człowiek sobie wkręca, że coś się na pewno stanie i sam podświadomie do tego doprowadza. Lepiej żyć i cieszyć się tym, co te życie przynosi.

Ja zadam pytanie standardowo:) Skoro wróżka zna twoją przyszłość, to czemu sobie nie wywróży 6 cyferek w lotka i nie wygra, wtedy nie musiała by dorabiać wróżeniem lol

Bo to są wszystko wróżki z powołaniem i misją! :D

Re: Wróżka

Zabawy z takimi "rzeczami" źle się mogą skończyć.. znajoma bawiła się w numerologie.. .same nieszczęścia w rodzinie.. . Kolega miał doświadczenia z opętaniem... Zły tylko czeka żebyśmy się skusili... niech ten ktoś poszuka w wierze.. modlitwie.. nie idźcie tą drogą!

Inne tematy z forum

jaki krem na noc +30 ?? (213 odpowiedzi)

Witam! Od dłuższego czasu szukam kremu dla siebie. Mam cerę mieszaną. Jeżeli już myślę, ze w...

Czy to już ten czas by się zacząć martwić? (52 odpowiedzi)

Jutro mam 27 urodziny i w związku z tym naszła mnie dzisiaj pewna refleksja.. Otóż, jutro wejdzie...

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (35 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...