Dzień dobry,
Moja ocena płynie prosto z serca.
Pani Karolina nauczyła mnie oddychać, żyć. Pomogła naprowadzić mnie na drogę, z której wypadłam przez doświadczenia życiowe. Niejeden lekarz proponował leki, ja zdecydowałam się na terapię.
Tak - terapia jest bardzo skuteczna pod warunkiem, że prowadzi ją doświadczony i dobry terapeuta. Pani Karolina jest nim bez wątpienia!
Pomogła także mojemu nastoletniemu dziecku. Bardzo szybko postawiła diagnozę. Niestety inni specjaliści nie poradzili sobie z tym. To dowodzi jak wielką wiedzą oraz doświadczeniem dysponuje Pani Karolina.
Terapia - to słowo brzmi dla niektórych niewiarygodnie. Ja i moje dziecko jesteśmy żywym dowodem, że jest skuteczna! Wystarczy chcieć zmiany.
Jestem bardzo szczęśliwą osobą patrząc jak moje dziecko się zmieniło, jak świetnie radzi sobie z codziennością. Ja też już wiem, że jestem silna. Pani Karolina pomaga w nauce czerpania z własnego źródła, z własnych zasobów. Proces terapii był dla mnie pięknym przeżyciem, ponieważ sama na sobie doświadczałam zmian. Radość nie do opisania! Dziękuję Pani Karolino za to, że pomogła nam Pani na nowo cieszyć się życiem.