Wspaniała szkoła!
Obecnie studiuję na II roku na PG, ale często wracam do czasów liceum. jestem absolwentem z 2005 roku z klasy F ;] Jeśli ktokowliek ma jeszcze wątpliwości, czy iść do tej szkoły, to podbowiadam: zdecydowanie tak!!! Wspaniała kadra, niezłe wyposarzenie, świetne zaplecze sportowe, ale przede wszytskim atmosfera! Gorące pozdrowienia dla p Agnieszki Magdy! (j. polski), p Karmasz (matematyka) jeśli traficie na te panie to gratuluję ;] czasem mam niesamowitą ochotę, zeby to wszytsko powtórzyć, te wycieczki, wszytskie wydarzenia, żeby pójść jeszcze raz do liceum ;] trzy wspólne cudowne lata to zdecydowanie za mało, dlatego nieważne czy pójdziesz do XX czy do innej szkoły, wykorzystaj dobrze swój czas. zarówno na imprezy i na naukę. dopiero teraz na studiach widzę, że mogłem uczyć się lepiej bo stac mnie na to ;] nie liczę na to, że ktoś z was zrozumie to wcześniej niż ja, ale uświadamiam, że warto. cieszcie się każdą chwilą bo czas w liceum mija jak z bicza trzasł. na koniec dwa niezwykłe wydarzenia: studniówka i matura ;] kto tego nie przeżyje ten nie zrozumie :p nie jest to właściwe miejsce,ale składam również hołd zawodowi nauczyciela, dziękuję Wam za każdą poświęconą mi chwilę! pzdr