Wsparcie Informatyczne/IT

Szukamy osoby która zadba o ogólne uporządkowanie sieci, stan techniczny komputerów, instalację odpowiednich oprogramowań,
synchronizację maila, bieżącą pomoc użytkownikom (system operacyjny, sprzęt, drukarka biurowa) itp.
Zainteresowane osoby zachęcam do przesyłania CV na adres mailowy bartosz.zawadzki@griz.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

To jest deficytowa branża, naprawdę Pan myśli że specjaliści od utrzymania infrastruktury IT siedzą bezrobotni i czekają tylko na takie ogłoszenie żeby wysłać swoje portfolio do firmy widmo? Nie boi się Pan że osoba z nikąd uzyska dostęp do strategicznych danych i urządzeń w Pana firmie?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szanujące się firmy zawsze szukają wartościowych pracowników na forach ogólnych gdzie rozmawia się o wszystkim i o niczym, po co logować się na fora tematyczne i tam szukać, ew. dać normalne ogłoszenie? Gdyby ja był w tej branży to nawet nie chciałoby mi się czytać tego posta do końca, od razu widać że to nie może być ktoś poważny.
Szukać szukają, ale zero czegokolwiek aby kogoś zainteresować.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Kursy/szkolenia (19 odpowiedzi)

Przykro mi - nie jestem kobietą, która ma max średnie wykształcenie - nie jestem ubezpieczona w...

GDDKIA praca opinie (7 odpowiedzi)

Proszę o opinie na temat pracy w dziale finansowo-księgowym w Gdańsku,

Portal z opiniami o pracownikach. (97 odpowiedzi)

Dzisiaj natknąłem się na taki artykuł:...