Wspomnienia

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Tak sobie przeglądam niektóre wątki i widzę, że coraz więcej sporów się pojawia. A przecież nie o to chodzi. Właśnie dzisiaj obejrzałam sobie część filmu ze ślubu (msza i życzenia), aby przypomnieć sobie wszystkie wrażenia, gości, przysięgę, którą sobie składaliśmy...
Macie rację, mówiąc, że jakość zdjęć jest ważna, ale nie zapominajcie, że to nie jest najważniejsze. Najważniejsze, żeby te zdjęcia czy filmy przypominały Wam o tym wspaniałym dniu i zawsze, kiedy je oglądacie odżywałay w Was uczucia, które Wam wówczas towarzyszyły.

Pozdrawiam wszystkie zamężne kobitki, które zapewne nie raz otworzą album lub włączą film ze ślubu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wspomnienia

no tak..... racja, teraz to mi juz wszystko jedno... zdjęcia będzie mi robił wujek Kazio, przecież ważne są tylko wspomnienia..... a co tam zdjęcia- wszystkie są ładne, no nie????? i filmy video też!

Zawsze się znajdzie jakiś łoś któremu coś się nie podoba, ale ważne żeby młodym się podobało,no nie?!

Prawda Prawda Alex.

Dokładnie tak jak piszesz Magolku!!! Zgadzam się w 100%!

tez sie podpisuje :)
ja z rozrzewnieniem patrze dzisiaj na kazda fotke :) co nie znaczy, ze kazda jest ekstra i do pokazania tym, ktorzy nie uczestniczyli w tym dniu i beda patrzec na nie chlodnym i oceniajacym wzrokiem.
Jeziorko

a ja w końcu odbieram fotki i filmik w ten weekend i juz nie moge sie doczekać...
wspomnienia najwazniejsze.... a było cudnie

Zgadzam się z Wami w 100%. Dlatego właśnie nie wstawiłam tu swoich zdjęć, które nie są rewelacyjne jakościowo, bo niestety nie mieliśmy tyle kaski, żeby mieć i fotografa i kamerzyste. Zdjęcia robili znajomi i jak na nie patrze, to łezka w oku mi się kręci i tak bardzo chciałabym jeszcze raz przeżyć ten dzień. Dość mam wiecznej krytyki na tym forum i nabijania się z nieświadomych tego ludzi. A to ostrość nie ta, plener do bani, światło żle ustawione, panna młoda brzydka, pan młody krzywo zapięty guzik i tym podobne. Zupełnie nie rozumiem braku tolerancji, nie mówie o autoreklamach, bo to trzeba tępić i ogarniającej to forum nieżyczliwości. Smutne ale prawdziwe Pozdrawiam

zuzka zwróc uwagę z łaski swojej że takie komentarze pojawiają się właściwie tylko pod zdjeciami które wkleili fotografowie (pseudofotogarf.) a nie pod zjęciamu wklejonymi przez forumowiczów, to jest różnica!!!!!!!!
(oczywiscie- niestety były tez wyjątki bardzo smutne pod zjdeciami wypowadał się jakiś psychol na temat urody panny młodej)

I właśnie o tym mówie, bo niestety takich sytuacji było więcej. Para wklejała swoje zdjęcie i niektórzy albo wypowiadali fachowe opinie krytykując, albo w ogóle bzdury wypisywali. Zaznaczyłam przecież, że nie chodzi mi o watki, które są autoreklamą, bo z tym trzeba walczyć.

Ja jestem już ponad rok po ślubie, więc oglądam wszystko z dużym sentymentem. A naprawdę warto sobie czasem przypomnieć, jak to pięknie było.. Tym bardziej, że czas tak szybko płynie, a pamięć jest ulotna i nie pamięta się wszystkich szczegółów.