Wstrętne!!!
Wstretne cos co sie nazywa jedzeniem. Poszlam dzisiaj z rodziną na obiad pierwszy raz do tej " restauracji" Juz przy samym wejsciu odrzucił mnie syf na podłodze w kuchni ktory widac jak sie stoi przy barze. Syf nad syfami. Mąz byl mega głodny wiec mowie " dobra zjemy" Najpierw zupa , maz zamowił żurek ktory zurkiem nie był napewno zielona maziaja z marchewka i z białymi tajemniczymi kropkami , smakowała jak rzygowiny 7 zł za to coś to przegiecie...a nawet przegiecie to dac cos takiego komus do jedzenia, ja zamowilam rosół ...cóz 6 nitek makaronu na krzyz kolor rosołu wrecz pomaranczowy wiec 6 zł za wode z marchewka i kosta rosołowa to lekkie przegiecie. Brnelismy dalej ...drugie danie maz zamowil pizze , była zjadliwa ale chyba najgorsza jaką smakowałam , ja zamowilam pierś z nadzieniem masla bazyliowego , frytki i surowki , okazalo sie ze to trzy kulki w ktorych wiecej bylo bułki tartej niz miesa , a mieso wysuszone na wiór nie oczyszczone a w smaku ohydne!!! w buraczkach nawciskane chrzanu podejrzewam ze stare byly i ten chrzan zeby zabis smak zepsutych burakow , ogorki paskudne!!!Nie polecam nikomu!!Dziecku az balam sie dac i dostala bulke po wyjsciu z "restauracji" FUJ!!!