Najlepsza pizza (1) Pizzeria jest blisko mojego domu, więc jeśli jem pizzę, to tylko od nich.... Iwona Pizza super (1) Zamówiliśmy pizzę Carbonara. Pizza pyszna, czas oczekiwania całkiem... Ewa polecam makaron najlepszy. zawsze (2) Bardzo dobre dania z makaronu. Dzisiaj zjadłem najlepsze spagetti bolonese... Marek
Wstrętne!! (5) Zamówiłam pizze parme, która w swoim opisie zawiera szynkę parmeńską, rukolę... Niezadowolona Beznadziejne jedzenie, chamska obsługa (1) Na dowóz czekaliśmy 2 godziny i 10 minut, a miała być godzina. Dzwoniłem do... Mariusz Ś. Zimna pizza (1) Nie polecam. Pizza z dostawą z tej knajpy to najgorsze co może być. Po... Anna Bazylia (1) Smacznie i kulturalnie Adam Wstrętne!!! (1) Wstretne cos co sie nazywa jedzeniem. Poszlam dzisiaj z rodziną na obiad... Pauli polecam (1) Od czasu do czasu zdarza nam się zamówić pizzę z dowozem, dotychczas byliśmy... jadziak swiecidelko - opinia (1) naprawde smaczna pizza. po kilku niewypalach gdynskich ta smakuje mi najlepiej swiecidelko Rewelacja! (1) Zamówiłem danie dnia w zestawie z zupą, karkówka w sosie i pomidorowa.... Paweł Super :-) (1) Polecam !! Super pizza, dania obiadowe zawsze smaczne i świeże codziennie co... Seba