Sukienki szukałam dosyć długo, w końcu znalazłam "tą jedyną" w salonie Livia na przymorzu. Panie wtedy zrobiły na mnie bardzo duże wrażenie. Pomogły wybrać sukienkę , dopasowały i były bardzo uprzejme. Oddanie sukienki miałam na 25 sierpnia. Niestety bardzo ciężko było umówić się na przymiarkę. Do salonu było ciężko się dodzwonić. Jak się już dodzwoniłam Pani poinformowała mnie że niestety nie wie co się dzieje z sukienką sprawdzi i oddzwoni . Niestety nie odzwoniła . Po kilku próbach kontaktu wkońcu udało się umówić na przymiarkę ( sukienka miała być szyta na miarę, plus kilka modyfikacji sukienki na moja prośbę) niestety przy pierwszej przymiarce okazało sie ze żadne modyfikacje nie zostały wzięte pod uwagę . Po ponownych ustaleniach, spotkałyśmy sie na kolejnej przymiarce. I wtedy zaczął sie prawdziwy koszmar. Pani usiłowały mi wmówić ze wszystko jest z sukienka Ok, mimo tego ze złe leżała a materiał sie marszczył. Kilka razy rozbiły poprawki( tych samych rzeczy) po 6h i strasznych nerwach udalo sie odebrać sukienkę. Salon nie posiada profesjonalnej krawcowej !!! Nie polecam żadnej Pannie młodej, która chce uszyć sukienkę a nie kupic z manekina !