Wszystko fajnie, ale...

Byłam z mężem i z koleżanką w lokalu po raz pierwszy, podczas "weekendu za pół ceny". Knajpka całkiem miła, kameralna. Fajny pomysł z grami i ciasteczkami z wróżbą. Pani barmanka bardzo miła. I wszystko byłoby ok, gdyby nie to, że owa pani barmanka piła piwo, będąc w pracy... Nie wiem, czy to zarazem właścicielka lokalu, czy tylko pracownik, ale picie w pracy, na oczach gości, to naprawdę brak profesjonalizmu... Wrażenie jakie zrobiła na początku skutecznie zostało popsute :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Wszystko fajnie, ale...

Hmm... Podejrzewam, że w pubach pracownicy też piją :) To raczej nie grzech w takim miejscu...
Chyba, że Pani się zataczała, bo się upiła. Wtedy rozumiem oburzenie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zdecydowanie mowa tu o pani właścicielce - ja bardzo cenię sobie ten lokal właśnie za możliwość napicia się dobrego piwa, również z "gospodarzami". Jest gościnnie, przyjacielsko, nie buduje się dystansu - czuję się niemal jak w domu. Poza tym p. Agnieszka zna się na piwie jak mało kto ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chyba rzadko bywasz w pubach. Wszędzie barmani piją piwo w pracy. Nawet w Degustatorni, gdzie, jak nie mogłam się zdecydować na piwo, barman dał mi spróbować swojego.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0