niron - opinia (1) Drogo, duszno, ciasno. niron Cudownie (1) Zupełnie nie rozumiem poprzednika. Bywam tam często i czuję się tam jak w... Magda rewelacyjne miejsce (1) Nieziemski, luźny klimat, rewelacyjna obsługa. Mega wybór piw i innych... koleś
Katastrofa (1) Kiedyś byliśmy stałymi bywalcami, jeszcze przed zmianą właściciela. Po... Artur Bardzo fajne miejsce (1) Przede wszystkim plus za gry. Można naprawdę bardzo miło spędzić czas nad... Maja Wszystko fajnie, ale... (4) Byłam z mężem i z koleżanką w lokalu po raz pierwszy, podczas "weekendu za... Karolina Z fajnej herbaciarni zrobił się PUB (4) ...i nie można napić się tam herbaty!!! To nie jest herbaciarnia a piwiarnia!... Tomek Wyjątkowe miejsce (1) Super klimat! Spotkanie ze znajomymi przy wypożyczonej sziszy : ) Bardzo miła... Magda Monka - opinia (2) Jedno z niewielu takich miejsc w Gdańsku, niebanalny klimat, fantastyczna... Monka raj na ziemi :D (1) przecudowne miejsce, gdzie można się spotkać z przyjaciółmi, posiedzieć przy... Agata Jedyne takie miejsce :) (1) Tu można się schronić przed światem, bez końca próbując nowych smaków piwa, i... lenn Polecam ! (1) super fajna obsługa, spokojne miejsce z miłą atmosferą. Piwa jest trochę dla... Herbata Co za miejsce!!! (1) ...a ta pani za barem...ho ho sopel fajne miejsce (1) ma swój klimat, miła obsługa, spokojna muzyka. można usiąść i w dobrej... p Piękne miejsce (2) Bardzo ciekawy i niebanalny lokal, w centrum starówki. Umieszczony trochę na... Kasia Spokojne, klimatyczne miejsce, swietna obsluga, mila atomsfera (1) Zdecydowanie polecam to miejsce, duzy wybor piwa (chociaz mogloby byc wiecej... Bartek Wszystkie drogi prowadzą do Cup of Tea (1) Uwielbiam ten lokal!!! Odwiedzam go już od około 3,5-4 lat i będę odwiedzał... Andriu Sobol - opinia (1) Lokal ma dużo dobrego piwa, fajny klimat, objęty jest całkowitym zakazem... Sobol piwo ze smakiem (1) jesli lubisz piwo, ale piwo a nie " ty.... nasze najlepsze" to to jest to... anol Zmiany? (1) Musze przyznać, że lubiłem ten lokal. Również i mi nie bardzo podoba się... Adam