Klient (1) Korzystam od wielu lat i nigdy się nie zawiodłem. Gorąco polecam. Klient Pogorszyło się (1) Obsługa znacznie się pogorszyła,co za tym idzie jakość napraw również.... Wujek Mirek Opinia (1) Szybko, sprawnie i bezboleśnie. Warto korzystać z usług w tym warsztacie. Krzysztof
Zadowolony klient (1) Najniższe ceny w trójmieście za wyważenie opon nieprzelotowych 20zł/szt.,... klemens Jestem zadowolona z usług warsztatu (1) Często korzystam z usług warsztatu. Może ceny są troszkę za wysokie, ale wole... Natalia geometria kół (1) Witam miałem niestety okazję korzystać z usług . Niestety uważam ze są to... Dan wymiana (1) Korzystam z usług tej firmy kilka lat i jestem bardzo zadowolony. Wymiana... seat Badanie techniczne szmochodu Opel Astra (1) Bardzo sympatyczna ,fachowa i rzeczowa obsługa. Minimalny czas oczekiwania .... Waldemar WULKANIZACJA (1) Od 13 lat korzystam z usług wulkanizacyjnych i jestem bardzo zadowolony.... stały klient Polecam wulkanizację oraz stację kontroli pojazdów (1) Fachowa i co najważniejsza miła obsługa, która doradzi i podpowie. Ceny są... SpeedMaster JW - opinia (2) TYPOWI OSZUŚCI I NACIĄGACZE, PO RAZ KOLEJNY ZROBILI TO CZEGO NIE MIELI. PONOĆ... JW Poprostu super! (1) Bardzo pozytywnie. Przystępne ceny,otwarte w soboty,bardzo szybka i... Piotr Wulpol (1) Serwisuję swoje auto w Wulpolu już od wielu lat i nie mogę powiedzieć o tym... Wojtek polecam bardzoooooo (2) szczerze polecam ten warsztat robią dobrze i są przystępne ceny włascicielka clio Wojciech - opinia (3) Zdecydowanie odradzam, pomimo że skusiłem się po poprzedniej opinii to muszę... Wojciech Polecam (1) Polecam. Miła obsługa,moim zdaniem popełniaja czasem błędy jak każdy chociaż... Aga Naprawiałam klimatyzację i wymiana klocków hamulcowych (1) Ja nie zgadzam się z poprzednią wypowiedzią, mi naprawiał Pan klimatyzację i... mika