Wybór biustonosza

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko
Dziewczyny możecie polecić miejsce ( najlepiej we Wrzeszczu), gdzie potrafią dobrać biustonosz. Tyle teraz się mówi, że kobiety noszą źle dobrane biustonosze. A mój biust – jestem w ciąży - zmienia się i teraz już na pewno mam źle dobrany biustonosz.
Dziękuje za wszelkie inf.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wybór biustonosza

No ja też się dołączam do pytania..
ostatnio na trójmieście był artykuł o pani która się tym zajmuje ale nawet nie dali żadnych namiarów..

lingeria * LINGERIA Gdynia, ul. Żwirki i Wigury 8
* LINGERIA Gdańsk-Wrzeszcz, ul. Dmowskiego 5

Ta pani z artykułu na Trójmieście, to właścicielka sklepu internetowego Biulandia, zdaje się. Wyszukajcie go sobie, można się do niej do domu (chyba w Osowej?) umawiać na dobranie biustonosza. Podobno bardzo świetna osoba i prawdziwa profesjonalistka :)

Bardzo polecam Lingerię, w Gdańsku i Gdyni.

Odradzam Triumpha, Esotiq i Galerię Rajstop.

Raz się nauczycie dobierać rozmiar, to już będziecie radzić sobie same i wtedy biustonosze będziecie mogły kupować taniej. A tak, niestety, biustonosze w sklepach z dobrym brafittingiem to "firmówki" za grubo ponad 100 złotych zazwyczaj...

Dokładnie Lingeria polecam bardzo :)

też polecam Lingerię (choć karmiącego to zbytnio nic nie ma np hotmilków) i jeszcze Galerię Rajstop w Gdyni koło empiku

a w ciąży to pewnie i tak biust się ze 2-3 rozmiary zmieni...

W Lingerii na Dmowskiego jest świetna obsługa. Staniki dosyć drogie, ale dobre. Bra-fitting jest też w ESOTIQ, tylko trzeba się wcześniej umówić na konkretny termin. W Triumphie niby pomagają dobierać, ale według "starej szkoły" - jak spytałam o 70-75H, to pani zrobiła wielkie oczy ;)

Wiem, że w ciąży biust się zmienia, ale ostatnio musiałam kupić większy biustonosz i jak pochodziłam w nim parę dniu to wiem, że to zły wybór. Więc jednak skorzystam z pomocy. Może sprawdzę w ESOTIQ, może są w wysprzedaży.

Kurcze ale strasznie drogie te biustonosze:(

ano drogie, kupiłam 1 "porządnie dobrany" i powiem że warto było,

A jaka jest cena?

Ceny różne.
Można upolować za 100 zł nawet. Ale te staniki są warte każdej ceny

To jest ten artykul o Pani Ani http://zdrowie.trojmiasto.pl/Stanik-na-karniszu-czyli-trofeum-mistrzyni-n44448.html
jej sklep to http://www.biulandia.pl mieszka obok Chwaszczyna-ja juz bylam u niej z kolezanka i jestesmy bardzo zadowolone -teraz juz wiemy jak sie prawidlowo dobiera stanik -polecam!

jak już się pozna dobry rozmiar stanika to polecam http://www.brastop.com ja tam zamawiam staniki, są w dużo niższej cenie niż w polskich sklepach i nie ma problemu z wymiana

No a ja się właśnie zastanawiałam skąd ta Pani z art jest:)

Inne tematy z forum

Jesionova (3 odpowiedzi)

Ze względu na lokalizację inwestycji we Wrzeszczu, na dodatek w najbardziej centralnej części tej...

Browar Gdański - opinie i oceny (37 odpowiedzi)

Inwestycja będzie realizowana na terenie dawnego browaru we Wrzeszczu. W pierwszym etapie...

Siłownia bez umów (16 odpowiedzi)

Czy istnieje w Gdańsku w pobliżu wrzeszcza siłownia bez zobowiązań i umów. Praktycznie każda...