Wycena projektu gratis.

Witam.
Posiadam zaklad stolarski zajmuję sie produkcja mebli kuchennych.mebli wolnostojacych .zabudowy wnęk -szafy.garderoby.drzwi wewnętrzne.Proszę o wysylanie pytań na emaill piotrpiotr228@wp.pl Jesli posiadacie Państwo projekt mebli proszę przeslac dokonam wyceny gratiis.Zapraszam do skorzystania z mojej oferty.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Wycena projektu gratis.

napisz dlaczego meble na zamowienie sa tak drogie bo to koszt kilku tysiecy ? znajomy zaplacil kilka tys za kuchnie i sie okazalo ze z takiego samego materiału maja rozne ''hipermarkety budowlane'' prawie identyczne zestawy z takich samych materialow za niewielkie sumy kilaset zlotych! tylko nie pisz ze inni tak robia a twoje sa wyjatkowe i super itp. Bo porownywalismy material na meble jest identyczny i calkiem mozliwe ze niektore elementy rowniez byly zakupione w tych ''hipermarketach'' , wiec skad roznica w cenie za taki sam zestaw mebli miedzy sklepowym a zamowionym . Osobiscie kupilem dobre meble za 900 zl a takie same bo przeslalem wzor i material wyceniono ze moga wykonac za min 3000 tys. Wiec cos jest nie tak i skad roznica cenowa tak duza ! napisz na forum bo napewno wielu to interesuje ! ba ''hipermarkety '' sprzedaja nawet za ok. 400zl a wykonawcy takich samych mowia ze nie sa w stanie zrobic identycznych za te pieniadze , poprosilem ich nawet zeby z nami zakupili elemeny - blaty, polki,drzwiczki w markecie itd. to odrazu podziekowali i nie chcieli ! dlaczego ! bo mi sie wydaje ze ceny mebli zamawianych sa sztuczne ale moze sie myle !. pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wycena projektu gratis.

Wybacz ale pytasz jak dziecko. Wydałeś 900 zł - przepłaciłeś zdecydowanie. To śmieci.
Nie wiem jak jest w przedziale 3000 zł, nie wykonujemy takich mebli. Wiem jak jest przy meblach sporo droższych.
Laik popatrzy i stwierdzi że to to samo ale tak nie jest. Tak jak nie jest taki sam fiat i mercedes mimo, że ma 4 koła i kierownicę. Zły przykład, tutaj masz różnicę w wyglądzie.
Tak jak dwie identyczne kiełbasy w sklepie z różną ceną. Jednak się różnią.
Błąd podstawowy jaki czynią klienci to porównanie czegoś po wyglądzie. Identyczna płyta z wyglądu może różnić się filmem melaminowym. Różnica może być w jakości obrzeża, jakości lakieru itd bez końca.
Prawdziwe meble kosztujące po kilkadziesiąt tysięcy różnic będą miały jeszcze więcej.
Napiszę coś co wyda się kompletnie niezrozumiałe. Kupując meble na zamówienie nie nabywasz płyt, zawiasów itp. Kupujesz fachowość.
Z zakresu 3 czy paru tysięcy więcej raczej jej nie zauważysz.
Naprawdę życzę zarobków zdecydowanie większych. To poszerza rozumienie :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Co ktoś sądzi o produktach CBD? (19 odpowiedzi)

Ostatnio dużo słyszę o oleju cbd ze wszystkich stron. Mówi się, że uspokaja nerwy, poprawia sen,...

Stres powoli mnie wykańcza... (3 odpowiedzi)

Jak radzicie sobie z codziennym stresem? W pracy/ w domu,nadmiar obowiązków, których nie da rady...

Terapia małżeńska-szukam pomocy (108 odpowiedzi)

Witajcie.Dziewczyny wiem,ze jestescie niezastapione dlatego zwracam sie do Was z prosba o...