Inauguracja roku akademickiego 2011/2012 (1) Witam. Zaczynam studia na ug na kierunku kulturoznawstwo. Może ktoś... Piotrek egzamin z 20lecia międzywojennego, 3 rok stydia stacjonarne (1) Witam, czy ktoś może udzielić mi informacji w jakich terminach odbywa się... magda Egzaminy wstępne na studia magisterskie o specjalizacji translatorskiej na Uniwersytecie Gdańskim (1) Witam, czy ktoś wie jak wyglądają egzaminy wstępne na studia magisterskie o... Miky
Suuuuupppeeerrr!!!(filologia angielska) (3) Teraz nie wyobrażam studiów na kierunku 'anglistyka' gdzie indziej!!-poziom... Rune Rose Ankieta (1) Hej, przeprowadzam analizę i ocenę architektury głównej Biblioteki... Barbara BRAWO KULTUROZNAWSTWO - SUPER KIERUNEK (4) znakomity poziom , dobra a wrecz swietna kadra nauczycieli akademickich.... sudent A JA NIE JESTEM ZADOWOLONA!!! (1) Zależy od kierunku. Rzeczywiście, z zewnątrz może wydział wygląda fajnie, ale... bebee Jestem zadowolona (1) Świetna uczelnia, bardzo wysoki poziom nauczania, wspaniali wykładowcy.... JA21 anonim - opinia (1) Jednym słowem uczelnia super.W niej przeżyłem swoje najlepsze lata. Tylko... anonim