Paweł Michałowski - ocena (1) Skutecznie waga leci w dół. Dostawy do Gdyni bez problemu. Korzystam od... Paweł Michałowski Aurelia - opinia (1) Fantastyczny catering! Zamawiam z Wygodnej diety dietę wegetariańską i jestem... Aurelia Zuzanna - opinia (1) Kolejny raz zdecydowałam się wykupić dietę właśnie z Wygodnej Diety i nie... Zuzanna
Oliwia - opinia (1) Smaczne dania, dobrze doprawione i ciekawie skomponowane. Porcje są... Oliwia Aleksandra - opinia (1) Zamawiam Wygodnądietę już od listopada i jestem bardzo zadowolona z tego co... Aleksandra Malwina - opinia (1) Szczerze polecam, posiłki zawsze świeże, różnorodne i przede wszystkim... Malwina Wiktoria - opinia (1) Jedzenie jest smaczne i świeże. Ogromny plus za różnorodność- dzięki temu... Wiktoria Maria - opinia (1) Dieta super! Odpowiednio zbilansowana , smak rewelacja , estetyczne podanie,... Maria Ela - opinia (1) Bardzo smaczne posiłki, estetycznie podane i różnorodne. Sympatyczna Pani... Ela Rafał - opinia (1) Pyszne jedzenie, menu się nie powtarza, dostawy na czas. Skuteczny spadło 7... Rafał Paula - opinia (1) Super catering. Posiłki świeże i smaczne, dostawy zawsze na czas i nie muszę... Paula Edyta - opinia (1) Bardzo smaczne posiłki, menu się nie powtarza, dostawy na czas. Wszystko... Edyta Ola - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona. Polecam Ola kasia - opinia (1) Super sprawa, dowiedziałam się o tej opcji na fitlinepolska.pl i nie żałuje!... kasia olo - opinia (1) Dieta bezglutenowa jest mocno rozbudowana, sam miałem kłopoty, żeby dobrze... olo Naprawdę super (dieta wegetariańska) (12) Nie mam jakiegoś dużego doświadczenia z firmami oferującymi taką formę diety,... Leon Ania - opinia (1) Moja ulubiona firma pudełkowa! Jestem po przetestowaniu chyba 5 cateringów i... Ania Nie jestem specjalnie zadowolona :( (2) Zamówiłam na 11.01.2019 na próbę. Dostawa na czas i w umówionym miejscu.... Marta B. Najlepsza z dotychczas testowanych (1) Testowałam 3 dostawców. "Wygodna dieta" najlepiej mi pasuje. Dania są... zabkab Catering dietetyczny, opinie? (2) Catering dietetyczny ostatnio jest bardzo modny. Szczególnie jeśli jest... Karolinka