Aurelia - opinia (1) Fantastyczny catering! Zamawiam z Wygodnej diety dietę wegetariańską i jestem... Aurelia Zuzanna - opinia (1) Kolejny raz zdecydowałam się wykupić dietę właśnie z Wygodnej Diety i nie... Zuzanna Oliwia - opinia (1) Smaczne dania, dobrze doprawione i ciekawie skomponowane. Porcje są... Oliwia
Aleksandra - opinia (1) Zamawiam Wygodnądietę już od listopada i jestem bardzo zadowolona z tego co... Aleksandra Malwina - opinia (1) Szczerze polecam, posiłki zawsze świeże, różnorodne i przede wszystkim... Malwina Wiktoria - opinia (1) Jedzenie jest smaczne i świeże. Ogromny plus za różnorodność- dzięki temu... Wiktoria Maria - opinia (1) Dieta super! Odpowiednio zbilansowana , smak rewelacja , estetyczne podanie,... Maria Ela - opinia (1) Bardzo smaczne posiłki, estetycznie podane i różnorodne. Sympatyczna Pani... Ela Rafał - opinia (1) Pyszne jedzenie, menu się nie powtarza, dostawy na czas. Skuteczny spadło 7... Rafał Paula - opinia (1) Super catering. Posiłki świeże i smaczne, dostawy zawsze na czas i nie muszę... Paula Edyta - opinia (1) Bardzo smaczne posiłki, menu się nie powtarza, dostawy na czas. Wszystko... Edyta Ola - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona. Polecam Ola kasia - opinia (1) Super sprawa, dowiedziałam się o tej opcji na fitlinepolska.pl i nie żałuje!... kasia olo - opinia (1) Dieta bezglutenowa jest mocno rozbudowana, sam miałem kłopoty, żeby dobrze... olo Naprawdę super (dieta wegetariańska) (12) Nie mam jakiegoś dużego doświadczenia z firmami oferującymi taką formę diety,... Leon Ania - opinia (1) Moja ulubiona firma pudełkowa! Jestem po przetestowaniu chyba 5 cateringów i... Ania Nie jestem specjalnie zadowolona :( (2) Zamówiłam na 11.01.2019 na próbę. Dostawa na czas i w umówionym miejscu.... Marta B. Najlepsza z dotychczas testowanych (1) Testowałam 3 dostawców. "Wygodna dieta" najlepiej mi pasuje. Dania są... zabkab Catering dietetyczny, opinie? (2) Catering dietetyczny ostatnio jest bardzo modny. Szczególnie jeśli jest... Karolinka Ok (1) Catering godny polecenia, korzystam od jakiegoś czasu i nie zanosi się, bym... Palicki