Wykończenie łazienki - dobry kafelkarz potrzebny od zaraz!

Kochani!

Kupiliśmy mieszkanie w Gdyni Oksywiu, stan deweloperski, puste. Mamy do zrobienia łazienkę, 5m2, projekt jest, wszystko kupione, czekamy jedynie na dostawę materiałów do domu (max. 1 tydzień).

Czy znacie kogoś kto w rozsądnej cenie wykonałby to zadanie? Polecany nam kafelkarz zaśpiewał tak niebotyczną cenę że jesteśmy zmuszeni z niego zrezygnować. Projekt jest prosty, żadnych podwieszanych sufitów ani półek z kafelek, jedynie płytki na ścianie, zabudowa wanny, WC podwieszane i zamontowanie mebli na ścianie.

Bardzo Was prosze o namiary i ewentualnie podanie zakresu cen których możemy się spodziewać. Mieszkanie otwarte do wejścia i roboty od 07.03.2016 r.

Wielkie dzięki za pomoc!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wykończenie łazienki - dobry kafelkarz potrzebny od zaraz!

zakres cen już znacie od polecanego kafelkarza:) czym dla Was jest rozsądna cena? znam kogoś dobrego z tej branży. cena uzależniona jest od chociażby rozmiaru płytek, od zakresu i trudności pracy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dla nas rozsądna cena to 3000 pln, i taka bylibysmy sklonni zaakceptowac. Kafelki na scianach sa w dwoch kolorach, jednego rodzaju, wielkosc 25x75. Gres na podlodze w wielkosci 59,8 x 59,8. Zabudowa wanny w mozaice. Kafelki na 3/4 wysokosci lazienki.

Polecam firmę Omega-Center. Sprawdzona ekipa, też kładli mi kafle w łazience. Za jedne płytki zapłaciłam 50 zł za m2, a za drugie 60 zł za m2 Szybko i rzetelnie wykonali robotę. Zadzwońcie do nich, są sprawdzeni - sama dostałam do nich numer od znajomych ;) 602 226 490. Można z nimi negocjować cenę i dają 24 miesiące gwarancji.

Ja osobiście poszukuję tapicera, ktoś coś? ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jeżeli są państwo zainteresowani proszę o przedstawienie projektu albo możemy umówić się na wycenę w mieszkaniu
markus-70@tlen.pl

witam serdecznie.
Jestem zainteresowany wykonaniem zlecenia dla Państwa.
Również jestem z Gdyni.
Dysponuję wolnym czasem oraz zdjeciami poprzednich prac w łazienkach i nie tylko.
Myślę że kwota 3000 zł starczy spokojnie na wykonanie prac opisanych przez Państwa.
Proszę o kontakt tel 884-343-033 lub mailowy marcinkowski.piotr1@gmail.com w celu ustalenia szczegółów i spotkania się na miejscu w Państwa mieszkaniu.\Pozdrawiam\
PM

http://www.lider-rembud.pl Tomasz Cichal

Witam jesteśmy zainteresowani Państwa zleceniem zapraszam do oglądania naszych prac https://www.facebook.com/Lider-RemBud-Tomasz-Cichal-422996224570078/?ref=hl
najnowsze realizacje również na stronie :) zapraszam do kontaktu pod numer 512759350 lub biuro@lider-rembud.pl Tomasz Cichal

Rozwijam się też dzięki rekomendacjom. Będę zobowiązany za przedstawienie mojej osoby Państwa partnerom biznesowym i znajomym. Dziękuję.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witam,
Polecę sam siebie, proszę o przesłanie projektu na maila.
jdk.remonty@gmail.com
Pozdrawiam
Juliusz

Witam serdecznie,
Czy udalo wam sie znalesc rzetelna ekipe?
Aktualnie znajduje sie w podobnej sytuacji i bylbym wdzieczny za jakies info.
Pozdrawiam

Do gnc-jaka dzielnica?

Zapraszam do kontaktu tel.889 471 030 więcej o mnie na facebooku glazurnik,remonty Bartłomiej Hewelt

Polecam Pana Wieska, nr tel bezpośrednio do niego 501 307 657
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Budowa mojego domu może się komuś przyda (5 odpowiedzi)

. dom stoi i bardzo przydała mi się biała lista, więc spłacam dług. Kilka firm, które...

Domy drewniane Fides (4 odpowiedzi)

Czy znajdzie się tu osoba, dla której firma Fides Domy z Gdańska realizowała budowę domku z ich...

tani notariusz (42 odpowiedzi)

Wkrótce będę załatwiać notariusza i związane z tym formalności przy zakupie domu. Może mi ktoś...