Wykończeniowca na poprawki! Kogo polecacie?

Szukam kogoś pewnego i kompetentnego, który zajmie się poprawkami po poprzedniej ekipie remontowej, która niestety zostawiła niedokończony remont i nie podołała. Chodzi mi głównie o porządne pomalowanie ścian (są zacieki i pęknięcia), malowanie narożników przy oknach (ściany są kolorowe), listwy przypodłogowe, położenie silikonu, generalnie taka końcówka robót, 2-3 dni. Macie kogoś kogo możecie polecić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Wykończeniowca na poprawki! Kogo polecacie?

> Chodzi mi głównie o porządne pomalowanie ścian (są zacieki i pęknięcia)

A nie chciała Pani Inwestor przypadkiem szybko i tanio?
Same pęknięcia to robota na kilka dni, jeśli ma być zrobione porządnie.
A Pani Inwestor by chciała zapewne mieć wszystko już i za grosze, bo to przecież tylko drobne poprawki? ;)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Poprosiłam o polecenie kogoś sprawdzonego, a nie złośliwe komentarze. Nie jestem budowlańcem, nie wiem ile czasu to zajmie. Strzeliłam 3 dni, może to trwać nawet i miesiąc, ważne, żeby to poprawić. I nie jest to kwestia kosztów, bo moja ekipa brała pieniądze i to niemałe.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ekipa biorąca nie małe pieniądze i tyle poprawek? Widać solidna ekipa....... Z drugiem strony okreslenie "nie małe pieniądze" to pojęcie względne :) Ile za metr malowania? 4 pln? :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

podaj kontakt na maila to zobaczymy co z tym zrobić biznespoczta@zwybrzeza.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co znaczy za metr malowania? Ja teraz jak slysze, ze ktos chce ustalic stawki za metr malowania to noz mi sie w kieszeni otwiera.
Mialem ekipe co brala za metry wynagrodzenie i ani jedno pomieszczenie nie zostalo wymalowane w 2 warstwach.
Tak, brali 4pln za metr za warstwe. Czyli za 2 warstwy 8pln za metr.
Odwalili lipe i przyszli po dodatkowe $$$ za malowanie nastepnych warstw. Jakiez bylo ich zdziwienie jak zostali wyautowani, bo robote dalem drugiej ekipie co brala kase za robote. Pomieszczenie ma byc pomalowane za XX i koniec, i CI drudzy potrafili sie zmiescic jakos w 2 warstwach.
Teraz jak bede robil nastepne zlecenie to bedzie porzadna umowa i opisem technicznym i karami za przeterminowanie.
Za kafelki brali 60pln/m2, a w lazience 75pln/m2. Kafle duze 600mmx600mm i cena zawierala tylko polezenie kafli, kazda inna operacja dodatkowo platna, czyli wyrownywanie, wklejanie plyt KG itd itd itd, oplaty brali za wszystko, doslownie za wszystko wiec suma sumarum wynagrodzenie wyszlo im niezle a roboty nie skonczyli, a w ilu miejscach musialem pojsc na kompromis "bo Panie tak wyszlo ale teraz to juz za pozno". Wiec sorry, ale teraz zero wspolczucia dla budowlancow.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Mogę wykonać takie poprawki 601406418

ja nie wykonam bo takich drobnostek nie robie oprocz sasiadow w moim szeregowcu gdzie poprawialem lazienki po '' fachowcach''. ludzie bierzcie ekipy z polecenia i przede wszystkim te ktore zajmuja sie tym zawodowo a nie robia tzw '' fuchy'' po robobocie. poza tym za poprawki kasuje minimum dwukrotna stawke tak dla nauczenia klienta szcunku do porzadnych fachowcow. jak do tej pory nigdy nie mialem jeszcze nie zadowolenego klienta nawet tego z ktorym ciezko sie dogadywalem bo ludzie sa rozni. patrze na balkony na osiedlu i jeszcze zadnego nie widzialem na ktorym bylaby zrobiona hydroizolacja a potem ludzie opowiadaja takie bzdury ze kafle nie nadaja sie na zewnatrz
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mogę polecić firmę
http://www.instaldesign.com.pl/
Pozdrawiam,
Marta

Moja poprzednia ekipa schrzaniła ściany dokumentnie, porysowali je, poniszczyli, pomalowali je tak, ze wyszła koszmarna faktura...potem znowu tochę chcieli zeszlifować....grrrrr na ścianach, które wyjściowo były ładne i prościutkie zostało w efekcie kilka warstw farby, jakaś szpachla.... zamówiłam inna ekipę na poprawki, bardzo mi się spieszyło i zależało mi na czasie. Panowie mieszkanie 75m2 robili przez 2 tygodnie. Było co poprawiać. Ściany są teraz gładkie jak szkło! Poprawili wszystkie wady na prawde ładnie, jestem mega czepialska i wymagająca i pod koniec prac nie miałam się do czego przyczepić:)
To jest dwóch panów, z tego co mówili robia remonty kompleksowo,nawet doradzili mi w kilku kwestiach, ale niestety za późno.
Pan Tadeusz, 690 599 267

Inne tematy z forum

Transport, przeprowadzki (38 odpowiedzi)

https://ogloszenia.trojmiasto.pl/transport-przeprowadzki/transport-przeprowadzki-ogl62931286.html

Altanki, domki na narzędzia, ogrodowe - skąd zamówić? (16 odpowiedzi)

Witajcie drodzy sąsiedzi ;-) Mam gorącą prośbę. Czy ktoś z Was mógłby polecić mi firmę lub...

Przeprowadzka - jaką firmę polecacie? (61 odpowiedzi)

Hej! Jaka firmę przeprowadzkową polecacie?? Za dwa tygodnie mnie to czeka i chciałabym...