Wymiana opony

Sytuacja awaryjna, guz na kole ( moglam dojechac do wulkanizacji ale sie bałam ze opona pęknie) Przyjazd w ciagu godziny ( chyba w takim celu zalozona firma;) ). Przyjechali, wymienili opone (niestety sama nie dalam rady). Skasowali jak za złoto a jak prowadze to cos jest nie tak, sciaga mi samochód i slychac jakieś szuranie, więc tak to moglam poprosic o wymiane przechodniów na ulicy ;)
Plus za szybką i sprawną wymianę, ogromny minus za stosunek ceny do jakosci, wiecej bym nie skorzystała z usług. Rozumiem wyższą cenę ze względu na dojazd, ale bądzmy ludzmi, ta cena byla przynajmniej 3 razy wyższa niż w wulkanizacji - lekka przesada.
Ja moglam dojechac do wulkanizacji - tu mój bląd ze tego nie zrobilam ale nie spodziewalam sie takiej ceny. Jednak osoby ktore maja gorszą sytuację, to czasem nie ma wyjscia :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Cena obowiązuje na terenie całego trójmiasta. Jadąc z Gdyni Cisowej na Westerplatte w tą i z powrotem wychodzi prawie 100 km. Do tego wieczne korki wiec czas pracy się wydłuża. Sprzęt mobilny dożo szybciej się zużywa, Praca 365 dni w terenie lato, zima, deszcz, śnieg. Nie ma co oczekiwać że ktoś przyjedzie w 15 min za 50 zł. Z tego co pani piszę opona została wymieniona na inna wiec cena tym bardziej adekwatna do usługi. Szurania i przyczyny ściągania pojazdu szukał bym w zawieszeniu skoro guz wyskoczył po uderzeniu w przeszkodę. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0