Wynik badania USG bioderek

Temat dostępny też na forum: Wrzeszcz Górny Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Dziewczyny-byłam na usg z małą i Pan dr stwierdził, że biodra mają niewielki defekt jakiś kostek.Stwierdził, że to z powodu ułożenia miednicowego w brzuszku bo małą miała zawinięte nogi.Kazał zakładac pieluchy abu rozszezyc nogi ale był tak nie dokładny i nie miły, że sama nie wiem,Co myślicie??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wynik badania USG bioderek

Jeśli możesz to idź prywatnie do dr Sieliwończyka do Wrzeszcza. Dosknały specjalista i bardzo bardzo dokładny i miły człowiek. Nam wszystko tłumaczył i pokazywał. Wiem że są do Niego dość długie kolejki ale warto.

albo dr wyszomirska, wspaniala kobieta i super specjalista:)

Na usg bioderek polecam Sieliwończyka, on jest ortopedą. Wyszomirska jest specjalistą od usg, ale niekoniecznie od bioderek. A terminy ostatnio nawet nie tak odległe, nawet mniej niż tydzien może się trafić.

Sieliwończyk jest rewelacja. On napewno wszystko dokładnie wytłumaczy do tego jest bardzo miły i dowcipny.

Oczywiście ja bym poszla po opinię do innego lekarza- na pewno nie zaszkodzi. Mój synek mial pieluchowanie przez 6 tygodni(dzień i noc) i na szczęście obyło się bez szyn-mial wtedy 3 m-ce więc nie krepowaly mu specjalnie ruchów. Koleżanki córa po 6 tyg. pieluchowania musiala nosić szyny przez 3 m-ce niestety się namęczyła- szkoda dzieciaczka- nie bagatelizuj tego

pozdrawiam

Witajcie

Ja dzisiaj byłam z moją córeczką u dr Sieliwończyka - super, naprawdę miły człowiek, wszystko wytłumaczył itp. Polecam!!! Słyszałam, że są do niego kolejki i długo się czeka ale jak zadzwoniłam i chciałam umówić córeczkę, termin miałam za dwa dni - nie wiem skąd te pogłoski, że sa długie kolejki :-)

Pozdrawiam

Inne tematy z forum

Leczenie zębów mlecznych... (16 odpowiedzi)

...dziewczyny, jak wygląda leczenie zębów mlecznych - czy się boruje ząbek tak jak u dorosłego? I...

Jaki najlepszy i najtańszy blender? (13 odpowiedzi)

Chciałabym zacząć robić sama papki małemu,jednak słoiki są za drogie.On zjada cały taki mały...

zapach do mieszkania jaki ??co polecacie (43 odpowiedzi)

drogie mamy wy zawsze coś doradzicie chciałabym aby w mieszkaniu pięknie pachniało macie jakieś...