Wynik badania USG bioderek

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Dziewczyny-byłam na usg z małą i Pan dr stwierdził, że biodra mają niewielki defekt jakiś kostek.Stwierdził, że to z powodu ułożenia miednicowego w brzuszku bo małą miała zawinięte nogi.Kazał zakładac pieluchy abu rozszezyc nogi ale był tak nie dokładny i nie miły, że sama nie wiem,Co myślicie??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wynik badania USG bioderek

Jeśli możesz to idź prywatnie do dr Sieliwończyka do Wrzeszcza. Dosknały specjalista i bardzo bardzo dokładny i miły człowiek. Nam wszystko tłumaczył i pokazywał. Wiem że są do Niego dość długie kolejki ale warto.

albo dr wyszomirska, wspaniala kobieta i super specjalista:)

Na usg bioderek polecam Sieliwończyka, on jest ortopedą. Wyszomirska jest specjalistą od usg, ale niekoniecznie od bioderek. A terminy ostatnio nawet nie tak odległe, nawet mniej niż tydzien może się trafić.

Sieliwończyk jest rewelacja. On napewno wszystko dokładnie wytłumaczy do tego jest bardzo miły i dowcipny.

Oczywiście ja bym poszla po opinię do innego lekarza- na pewno nie zaszkodzi. Mój synek mial pieluchowanie przez 6 tygodni(dzień i noc) i na szczęście obyło się bez szyn-mial wtedy 3 m-ce więc nie krepowaly mu specjalnie ruchów. Koleżanki córa po 6 tyg. pieluchowania musiala nosić szyny przez 3 m-ce niestety się namęczyła- szkoda dzieciaczka- nie bagatelizuj tego

pozdrawiam

Witajcie

Ja dzisiaj byłam z moją córeczką u dr Sieliwończyka - super, naprawdę miły człowiek, wszystko wytłumaczył itp. Polecam!!! Słyszałam, że są do niego kolejki i długo się czeka ale jak zadzwoniłam i chciałam umówić córeczkę, termin miałam za dwa dni - nie wiem skąd te pogłoski, że sa długie kolejki :-)

Pozdrawiam

Inne tematy z forum

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

poszukuję rzetelnego i kompetentnego Zarządcy (70 odpowiedzi)

Nasza wspólnota chciałaby zmienić zarządcę, w tej chwili zarządza nami Euroformat ale jesteśmy...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...