Wypadanie włosów

W zeszłym roku zdiagnozowano u mnie niedoczynnośc tarczycy, oprócz wielu skutków ubocznych tej choroby bardzo dużo wypadło mi włosów, mam ich teraz bardzo mało, są cienkie i przeżedzone:( czy ktoś z was miał taki problem i wie jak skutecznie poprawić ich wygląd żeby wróciły do normy? W aptece jest mnóstwo preparatów ale nie wiem który jest naprawdę skuteczny...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeżeli mam doradzić, a korzystam właśnie ze sprawdzonych przepisów ziołowych to radzę Ci herbatkę z pokrzywy, skrzypu i bratka, pij ją codziennie 2 razy dziennie, a po miesiącu napewno zobaczysz efekt kuracji.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

a bierzesz euthyrox i tsh masz w normie? włosy też powinny wrócić do swojej dawnej świetności... miałaś badania na żelazo i wit d? częsty jest ich niedobór przy niedoczynności, a to ma duży wpływ na cerę i włosy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam. Prawdopodobnie efekt długotrwałego zakwaszenia organizmu, oraz możliwe że też nadwaga, lub spora ilość tłuszczu wewnętrznego. Tłuszcz produkuje własne hormony, które oddziaływają na tarczycę. Proponuję program odkwaszający. Wagę, ilość tłuszczu całkowitego i wewnętrznego oraz ilość mięśni można sprawdzić na mojej wadze.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

zrób wszelkie badania

Warto określić najpierw przyczynę wypadania włosów. Miałam bardzo cienki i słabe włoski. Koleżanka z siłowni poleciła mi tabletki Vitapil. Włosów zrobiło się więcej i przestały wypadać.

Syntetyczne witaminy i wyciągi z roślin są nic nie warte. Naturalne produkty działają, ale mają być naturalne. Olej z wiesiołka przynosi świetne efekty. Kupisz go w kapsułkach (Gal w zielonym opakowaniu) w każdej aptece.

na łyso jak Shined O.Connor i juz

Inne tematy z forum

Fermony Love Desire (7 odpowiedzi)

Chciałam sobie kupić te feromony. Cz któraś z Was je używała i może coś na ich temat napisać?

Penis opada w trakcie stosunku (5 odpowiedzi)

Witam wszystkich. Mój problem zaczął się niedawno. Razem z moją partnerką mamy 19 lat i od paru...

Mój mąż ma problemy ze wzwodem (7 odpowiedzi)

Mam prośbę.Mój mąż ma problemy ze wzwodem. O dwóch lat chociaż teraz jest coraz gorzej bo o ile...