Wypadek na Grunwaldzkiej przed 19 17.09.2011

Temat dostępny też na forum: Na drogach Trójmiasta Motoryzacja
Byłem i widziałem z pięciu metrów!

Dwóch motocyklistów uderzyło w samochód na wysokości salonu Auto Skaut. Niestety nie mam materiału wideo.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wypadek na Grunwaldzkiej przed 19 17.09.2011

a tez widzialam, ale juz po wypadku, wiadomo czy sa ranni? przezyli wypadek?

Widziałem wypadek na własne oczy (w trakcie). Obaj motocykliści wstali, w szoku, ale potem jeden z nich usiadł i trzymał się za rękę. Więc pewnie coś z nią jest nie tak. Ale to i tak mało - on walnął całym ciałem w zderzak Skody!!

Czekam tylko na artykuł na Trojmiasto, przygotowałem taki wpis:

"Skoda stanęła na światłach w stronę Sopotu, a za nią jechały dwa motory. Jeden nie zdążył wyhamować, przewrócił się i całym ciałem uderzył w tył Skody razem z motorem (czeskie auto aż się podniosło do góry). Ponadto, drugi motor na widok wypadku kolegi i próby ominięcia przeszkody również się przewrócił i uderzył w leżący motor i pojawił się wielki ogień - dosłownie chmura ognia! Takiego czegoś to ja w życiu nie widziałem. Prawie spadłem z roweru jak to zobaczyłem... Oczywiście wina po stronie kierowców motorów. O dziwo, motocykliści wyszli chyba tylko z połamaniami, bo wstali od razu po wypadku. Na jeden ma coś z ręką, bo się za nią trzymał. Sporo ludzi robiło filmiki, dlatego dziwię się,że jeszcze nie ma tutaj chociaż jednego... A gdybyście to widzieli... no mówię Wam, jak z hollywodzkiej sceny!"
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

idz lekcje dziecko odrobic
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 9

Inne tematy z forum

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Siłownia bez umów (16 odpowiedzi)

Czy istnieje w Gdańsku w pobliżu wrzeszcza siłownia bez zobowiązań i umów. Praktycznie każda...