Wypłaty 500+ cz.2

Tamten watek mocno się rozwinął, także zapraszam tutaj- kontynuacja:))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: wyplaty 500

a niech mi ktos powie jezeli w mailu otrzymałam odpowiedz ze postepowanie administracyjne zakonczylo sie wyslaniem decyzji to ile czekaliscie na przelew karta mopr
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja złożyłem na początku kwietnia w ePUAP i do dziś nic :(

W poniedziałek napisałam do mopr w gdańsku maila, odpowiedz,że w trakcie weryfikacji, a dziś wchodze na konto i pieniądze już są
Wniosek składałam osobiście w 1 z wyznaczonych punktów 6.04 kasa 10.06 za dwa miesiące- Gdańsk

Wniosek skadany 01.04 przez bank. 7.06. przelew za 2 miesiące.

To jest paranoja, żeby niemal w połowie czerwca byli jeszcze ludzie, którzy nie dostali wyrównania za wnioski składane z początkiem kwietnia.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Jest ktoś taki jak ja?

~xxx masz rację , mowili że maja 3 miesiace i tak robią dziś pewnie dostaną ci którzy już dostali w maju, nie spieszą się, jak komuś brakuje we wniosku zaświadczeń to pewnie odloza i to leży, jak się sama nie zainteresujesz to wniosek sobie leży i czeka
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

wyplaty 500

hej jak ktos dostanie z cieplewa to niech da znac
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

I tak będzie na pewno załatwiana część wniosków z kwietnia. Jak się nie wyrobią do lipca to wezwanie do uzupełnienia "braków" by odwlec termin wypłaty pieniędzy.

Hej dziewczyny

Gdańsk/Wniosek jak już wcześniej pisałam składałam 8.04 pocztą , wniosek wpłynął do nich 11.04 ,czekałam cierpliwie ... cierpliwie ... az wreszcie skończyła mi się ta cierpliwość ,w końcu napisałam do nich dn 06.06 , dostałam identyczną formułkę jak wy dziewczyny.Wczoraj tj 09.06 otrzymałam pocztą informację o uzupełnieniu braków z dnia 04.06 tj przedstawienia wszystkich umów i świadectw pracy za 2014 rok oraz oświadczenia o obecnym zatrudnieniu. Osoby które odpisują nie mają chyba żadnego wglądu do informacji bo inaczej by mi już w meilu napisali że mam braki.Teraz to zapewne do lipca sobie poczekam na decyzję.Trzymam kciuki za wasze wnioski i szybkie wypłaty.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Gdynia kto będzie miał dzisiaj szczęście i dostanie kasę?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ciekawe czy Gdynia bedzie dziś wypłacać...

Gdańsk chociaż odpowiada a Gdynia kompletnie nic ani telefon ani mail.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wczoraj odp mi na maila ze w poniedziałek zapadła decyzja odnośnie mojego wniosku. Mam czekać na decyzję poczta . Wniosek skladalam 04.04 osobiście. Kasy nie widać. Gdansk

Tak moja siostra składała 16 maja a ja 2 kwietnia i dostałyśmy kase w ten sam dzień 7 czerwiec i ona i ja na perwsze i drugie dziecko Gdańsk decyzji brak
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

A tu ktos pisal ze skladal 16.MAJA i dostal juz za dwa miesiace....gdzie tu logika
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

cieplewo

czy ktos dostal z ieplewa

Tak wniosek złożony 2.04 przez alior bank. Cisza do tej pory brak decyzji i pieniążków.Gdynia

Re: Wypłaty 500+ cz.2

ja składałam 6 kwietnia- dziś informacja @ ze wniosek jest w weryfikacji ( cokolwiek to znaczy c;)

Jest ktoś taki jak ja?

Jest ktoś taki jak ja??? wniosek zło,zony 2 kwietnia, na 2-gie dziecko - przez mBank i NIC!

Czy ktoś czeka dłuzej niż ja?

Re: Wypłaty 500+ cz.2

http://www.strefabiznesu.dziennikbaltycki.pl/artykul/o-pieniadze-z-programu-500-plus-warto-wystapic-przed-lipcem-2016-r. Propoganda.niby wszystko super.niby w Gdansku czeka sie 1,5miesiaca,......skladalam 04.kwietnia,czekam ponad dwa miesiace.....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Dobry ortodonta (38 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

czy są tu mamy które nie posyłają swoich dzieci do przedszkola? (245 odpowiedzi)

za moich czasów (jestem z lat 80tych) większość dzieci nie chodziła do przedszkoli.. wiem że...

tabletki antykoncepcyjne- jakie polecacie?? (71 odpowiedzi)

chciałabym zacząć brac tabletki antykoncepcyjne, wiem że lekarz powinien je dobrać. Ale jestem...