Wypłaty 500+ cz.2

Tamten watek mocno się rozwinął, także zapraszam tutaj- kontynuacja:))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: wyplaty 500

a niech mi ktos powie jezeli w mailu otrzymałam odpowiedz ze postepowanie administracyjne zakonczylo sie wyslaniem decyzji to ile czekaliscie na przelew karta mopr
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja złożyłem na początku kwietnia w ePUAP i do dziś nic :(

W poniedziałek napisałam do mopr w gdańsku maila, odpowiedz,że w trakcie weryfikacji, a dziś wchodze na konto i pieniądze już są
Wniosek składałam osobiście w 1 z wyznaczonych punktów 6.04 kasa 10.06 za dwa miesiące- Gdańsk

Wniosek skadany 01.04 przez bank. 7.06. przelew za 2 miesiące.

To jest paranoja, żeby niemal w połowie czerwca byli jeszcze ludzie, którzy nie dostali wyrównania za wnioski składane z początkiem kwietnia.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Jest ktoś taki jak ja?

~xxx masz rację , mowili że maja 3 miesiace i tak robią dziś pewnie dostaną ci którzy już dostali w maju, nie spieszą się, jak komuś brakuje we wniosku zaświadczeń to pewnie odloza i to leży, jak się sama nie zainteresujesz to wniosek sobie leży i czeka
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

wyplaty 500

hej jak ktos dostanie z cieplewa to niech da znac
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

I tak będzie na pewno załatwiana część wniosków z kwietnia. Jak się nie wyrobią do lipca to wezwanie do uzupełnienia "braków" by odwlec termin wypłaty pieniędzy.

Hej dziewczyny

Gdańsk/Wniosek jak już wcześniej pisałam składałam 8.04 pocztą , wniosek wpłynął do nich 11.04 ,czekałam cierpliwie ... cierpliwie ... az wreszcie skończyła mi się ta cierpliwość ,w końcu napisałam do nich dn 06.06 , dostałam identyczną formułkę jak wy dziewczyny.Wczoraj tj 09.06 otrzymałam pocztą informację o uzupełnieniu braków z dnia 04.06 tj przedstawienia wszystkich umów i świadectw pracy za 2014 rok oraz oświadczenia o obecnym zatrudnieniu. Osoby które odpisują nie mają chyba żadnego wglądu do informacji bo inaczej by mi już w meilu napisali że mam braki.Teraz to zapewne do lipca sobie poczekam na decyzję.Trzymam kciuki za wasze wnioski i szybkie wypłaty.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Gdynia kto będzie miał dzisiaj szczęście i dostanie kasę?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ciekawe czy Gdynia bedzie dziś wypłacać...

Gdańsk chociaż odpowiada a Gdynia kompletnie nic ani telefon ani mail.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wczoraj odp mi na maila ze w poniedziałek zapadła decyzja odnośnie mojego wniosku. Mam czekać na decyzję poczta . Wniosek skladalam 04.04 osobiście. Kasy nie widać. Gdansk

Tak moja siostra składała 16 maja a ja 2 kwietnia i dostałyśmy kase w ten sam dzień 7 czerwiec i ona i ja na perwsze i drugie dziecko Gdańsk decyzji brak
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

A tu ktos pisal ze skladal 16.MAJA i dostal juz za dwa miesiace....gdzie tu logika
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

cieplewo

czy ktos dostal z ieplewa

Tak wniosek złożony 2.04 przez alior bank. Cisza do tej pory brak decyzji i pieniążków.Gdynia

Re: Wypłaty 500+ cz.2

ja składałam 6 kwietnia- dziś informacja @ ze wniosek jest w weryfikacji ( cokolwiek to znaczy c;)

Jest ktoś taki jak ja?

Jest ktoś taki jak ja??? wniosek zło,zony 2 kwietnia, na 2-gie dziecko - przez mBank i NIC!

Czy ktoś czeka dłuzej niż ja?

Re: Wypłaty 500+ cz.2

http://www.strefabiznesu.dziennikbaltycki.pl/artykul/o-pieniadze-z-programu-500-plus-warto-wystapic-przed-lipcem-2016-r. Propoganda.niby wszystko super.niby w Gdansku czeka sie 1,5miesiaca,......skladalam 04.kwietnia,czekam ponad dwa miesiace.....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

chce mi się wyć....matka szuka pracy...taaaa (64 odpowiedzi)

muszę się wygadać...może to poniekąd jakaś moja terapia ... mam dwoje dzieci...mlodsze dwa...

Pierwsza Hulajnoga dla trzylatki (55 odpowiedzi)

Moja córcia zaraz kończy 3-latka i chciałam kupić jej na urodzinki hulajnogę... tylko nie wiem...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (26 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...