Wypłaty 500+ cz.2

Tamten watek mocno się rozwinął, także zapraszam tutaj- kontynuacja:))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Wypłaty 500+ cz.2

wniosek przez epuap 2.04. pieniaze 7.06 za kwiecień i maj
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

a orietuje sie ktos kiedy sa przelewy w gdansku

Wniosek złożony przez epuap 28 kwietnia (Gdańsk). Napisałam w poniedziałek wieczorem mejla do nich co z wnioskiem, bo epuap padł i się zastanawiam, czy w ogóle wniosek doszedł. Po czym dostaję we wtorek telefon ze wysłałam do nich mejla i oni sprawdzili i że mam coś tam donieść. Nie wiem, czy to przypadek, czy może przez to, że napisałam mejla, to się za mój wniosek zabrali. Jak się Pan pytałam, kiedy będzie przeew, to mówiła, że pod koniec czerwca powinien być.

Wniosek złożony przez mBank 11.04, kasa na koncie dziś, za kwiecień i maj, Gdańsk
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

wniosek złożony 07-04 w szkole córki na pierwsze i drugie czyli z weryfikacją dochodu i dziś były pieniądze około południa Gdańsk

http://wiadomosci.onet.pl/kraj/zmiany-w-wyplatach-500-plus-beata-szydlo-sa-rozne-mozliwosci/m6f18z?utm_source=onetsg_fb_viasg&utm_medium=onetsg_fb_styl&utm_campaign=onetsg_fb
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

To super :) Bo dla mojego wniosku termin mija 30-go czerwca ;) Na razie cisza na łączach ;)

wniosek złożony przez bank milenium 04.04 na wszystkie dzieci decyzji nie mam dziś przelew za kwiecień i maj

Wniosek zlozyl 20.04 w urzedzie miasta na 10Lutego do dzisiaj wniosek nie rozpatrzony bylam dzisiaj w urzedzie miasta pani mi powiedziala ze dostali wytyczne wszystkie kwietniowe wnioski maja byc do konca czerwca rozpatrzone i ze napewno pod koniec czerwca dostane pieniadze
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

a mam pytanie jak decyzja zatwierdzona bo dzisiaj dzwonilam to pani powiedziala ze czekaja tylko na zielone swiatelko do przelewu ile moze to potrwac pytam tak z ciekawosci czy ktos tak miał

Witam.
Wniosek wysłany przez mBank, potwierdzenie złożenia dostałem mailem 7.04, Gdynia, do dzisiaj ani pieniędzy ani decyzji, ani wezwania do ew. korekty.

Do Agnieszki,to nie przypadek.po prostu twoje pieniądze zostały wysłane wczoraj ale może twój bank ich nie zaksięgował wczoraj tylko dzisiaj.Gdańsk płaci w poniedziałki środy i piątki.ja też tak miałam.w środę sprawdzałam wieczorem stan konta i nic nie było.ale coś mnie w czwartek podkusiło żeby zajrzeć i były.a sprawdzałam kiedy były od nich wysłane i było że środa,a mój bank w środe nie zaksięgował tylko w czwartek

Chyba wszystkim tak samo odpisują ja dziś również dostałam odpowiedz ,ze mój wniosek jest w trakcie weryfikacji i ze maja 3 miesiace na wydanie decyzji. Wydaje mi się ze oni nawet nie sprawdzają na jakim etapie są Nasze wnioski tylko z automatu ślą takiego samego emaila. Moje trzy kolezanki zapytały na jakim etapie jest ich wniosek i otrzymały taką samą odpowiedz . Najlepsze jest to ze wysłałam pocztą wniosek z opłatą przyspieszoną i wniosek powinien dotrzeć do nich 5 lub 6 a facet mi pisze ze wniosek dostali 10 maja. ))))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak chcecie szybkiej odpowiedzi z MOPR w Gdańsku to polecam pytania zadawać mailowo, raczej zawsze odpowiedź jest tego samego dnia.
Jesli chodzi o wnioski to ja składałam 6.04 osobiście w gdańsku i jeszcze czeka na weryfikacje

Dziewczyny, pisałyście maile do Gdyni czy Gdańska??

wniosek złożony 04.04.2016 przez BZ WBK, na 2 i 3 dziecko.
wczoraj napisalam maila, otrzymałam odp. że mój wniosek jest już rozpatrzony, a decyzja zostanie wysłana pocztą.
dziś niespodzianka, na koncie pieniądze za kwiecień i maj.
także chyba ten mail przyspieszył sprawę ;-)

A jaki jest adres mailowy do urzędu gdyni?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Trzeba przyznać ,że odpowiedż email od Nich jest bardzo szybka, polecam innym zamiast dzwonić w nieskonczoność. Pracujące tam panie też odetchną:-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

moze byc zbieg okolicznosci, zwykly przypadek, aczkolwiek gratuluje ze juz masz pieniadze ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gdańsk, mBank, złożone 07 kwietnia.
Dzisiaj wysłany mail z zapytaniem czy nie ma wniosek żadnych błędów. Szybko odpowiedzieli że zatwierdzony, decyzja przyjdzie pocztą. A za chwilę miałam kasę na koncie. Zbieg okoliczności?

Inne tematy z forum

7latek nie chce czytać (34 odpowiedzi)

Mój syn mimo znajomości wszystkich liter nie chce czytać. Nie umie,nie chce złożyć wyrazu w...

Imię dla chłopca: Borys, Igor, Bruno, Miłosz? (34 odpowiedzi)

Wiem że wybór imienia to kwestia gustu i zadanie dla rodziców, ale może wyrazicie swoje zdanie?...

jaki odkurzacz polecacie ? (26 odpowiedzi)

muszę kupić i nie rozglądałam się jeszcze, pomożecie co wybrać ?