Wypłaty 500+ cz.2

Tamten watek mocno się rozwinął, także zapraszam tutaj- kontynuacja:))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Wypłaty 500+ cz.2

Jedni ośmiorniczki ,drudzy pomniki i komisje,nie wiem co wychodzi taniej dla polskiego podatnika.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 21

Syla ośmiorniczki w Biedrze w promocji.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 24

Bye bye. Nie będziemy tesknic
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 31

Bardziej niż przez ostatnie 8 lat już raczej w balona nas robić nie będą...na temat podręczników wczoraj czytałam i chcą dać kilka wydawnictw do wyboru dla nauczycieli i nadal będą darmowe...zresztą nawet jeśli byłyby płatne to wydaje się pieniądze na nie raz do roku a te 500 plus ma być co miesiąc...widzisz różnice?PIS tą kaskę nam dało a PO za to miało ośmiorniczki....ja i tak długo tych pieniędzy nie będę miała bo moje dzieci mają prawie 18 lat,jakoś nie mam pretensji że powinny dostawać dłużej,cieszę się z tego że inni skorzystają...denerwują mnie tylko ci co czekają na te pieniądze z wywalonymi językami,dzwonią i dopytują kiedy dostaną a na PIS psioczą i piszą bzdury...bez odbioru,ostatni raz byłam na tym forum.
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 9

Nie muszę się douczać....pisałem bez okularów na smartfoniku....łatwo się pomylić i wstawić inną literkę.Widzę że ty masz poważny problem...na Srebrzysku Ci pomogą.
popieram tę opinię 32 nie zgadzam się z tą opinią 7

Syla tak dzisiaj. Po 14 weszło. Na dwoje dzieci za kwiecień i maj. Decyzji jeszcze papierowej nie dostalam
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 0

niestety, zrezygnują z bezpłatnych podręczników również, wiadomo. Tu okradną tam dadzą, robią w balona.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 31

Mądra "inaczej"42 letnia syla.
Doucz się że to nie jest ID tylko IP(internet protocol)..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 33

nie bzdury tylko rzeczywistość, ja już dzisiaj odczułam konsekwencje 500plus, wystarczy użyć mózgu i pomyśleć, że te pieniądze na ulicy nie leżą i trzeba je skądś wytrzasnąć, powodzenia
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 33

Podpisywać mi się nie chciało,wiem że ID się wyświetla,także nie błysłaś😝
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 9

Oj Syla ,Syla jak widać za mądra to ty nie jesteś, Id się kłania.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 32

Ale bzdury...pewnie cwetru tak powiedział?
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 10

FATALNA OBSLUGA .PANI CHYBA SIEDZI W PRACY ZA KARE
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

na co wy tak czekacie i podniecacie się, ubezpieczenia samochodów poszły w górę i to znacznie, energia ma podrożeć ponad 100%, w wszystko dlaczego? skądś trzeba przecież wytrzasnąć to 500, także na konto wpłynie, ale suma sumarum i tak wyjdziemy na tym jak zabłocki na mydle
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 37

Na pewno dzisiaj?Może 25 maja wpłynęło a dziś pani konto sprawdziła dopiero....Gdynia podobno ma wypłacać około 10 czerwca..
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gdynia dzisiaj dostałam przelew z w yrownaniem :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ja sie nie dodzwoniłam :) miałam tylko jedno pytanie i nie chodziło o to kiedy wypłacą info dla wścibskich :P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9

Ja dzwoniłam po 8 ej i o dziwo dodzwonilam się. Dowiedziałam się ze wniosek zweryfikowany ale nie ma decyzji. Skladalam 04.04 osobiście w Gdańsku na 2 dzieci. Czekam dalej...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Możecie przestać dzwonić bo też bym chciała o coś zapytać a już przez godzine non stop zajęte :P
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 12

Dokładnie, Gdynia przesypia teraz czas do 10-15 czerwca :/ I pewnie znowu trzy transze i do lipca czekać.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Okulary dla dziecka w kolejnych krokach - prośba o instruktaż. (9 odpowiedzi)

Moje dziecko przeszło dwa kolejne badania wzroku i teraz mam jakąś receptę okulary (czy jak to...

Przeprowadzka- jaka firma? (47 odpowiedzi)

Jak w temacie, macie sprawdzona i niezbyt droga firme do przeprowadzek?Moze jakis forumkowy maz...

Kiedy przekłuwałyście córkom uszka ??? (153 odpowiedzi)

Chodzi mi o wiek maluchów. Widziałam różne opinie, że lepiej do roku, inny, że na rok, a jeszcze...