Wypłaty 500+ cz.2

Tamten watek mocno się rozwinął, także zapraszam tutaj- kontynuacja:))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Wypłaty 500+ cz.2

Jedni ośmiorniczki ,drudzy pomniki i komisje,nie wiem co wychodzi taniej dla polskiego podatnika.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 21

Syla ośmiorniczki w Biedrze w promocji.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 24

Bye bye. Nie będziemy tesknic
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 31

Bardziej niż przez ostatnie 8 lat już raczej w balona nas robić nie będą...na temat podręczników wczoraj czytałam i chcą dać kilka wydawnictw do wyboru dla nauczycieli i nadal będą darmowe...zresztą nawet jeśli byłyby płatne to wydaje się pieniądze na nie raz do roku a te 500 plus ma być co miesiąc...widzisz różnice?PIS tą kaskę nam dało a PO za to miało ośmiorniczki....ja i tak długo tych pieniędzy nie będę miała bo moje dzieci mają prawie 18 lat,jakoś nie mam pretensji że powinny dostawać dłużej,cieszę się z tego że inni skorzystają...denerwują mnie tylko ci co czekają na te pieniądze z wywalonymi językami,dzwonią i dopytują kiedy dostaną a na PIS psioczą i piszą bzdury...bez odbioru,ostatni raz byłam na tym forum.
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 9

Nie muszę się douczać....pisałem bez okularów na smartfoniku....łatwo się pomylić i wstawić inną literkę.Widzę że ty masz poważny problem...na Srebrzysku Ci pomogą.
popieram tę opinię 32 nie zgadzam się z tą opinią 7

Syla tak dzisiaj. Po 14 weszło. Na dwoje dzieci za kwiecień i maj. Decyzji jeszcze papierowej nie dostalam
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 0

niestety, zrezygnują z bezpłatnych podręczników również, wiadomo. Tu okradną tam dadzą, robią w balona.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 31

Mądra "inaczej"42 letnia syla.
Doucz się że to nie jest ID tylko IP(internet protocol)..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 33

nie bzdury tylko rzeczywistość, ja już dzisiaj odczułam konsekwencje 500plus, wystarczy użyć mózgu i pomyśleć, że te pieniądze na ulicy nie leżą i trzeba je skądś wytrzasnąć, powodzenia
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 33

Podpisywać mi się nie chciało,wiem że ID się wyświetla,także nie błysłaś😝
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 9

Oj Syla ,Syla jak widać za mądra to ty nie jesteś, Id się kłania.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 32

Ale bzdury...pewnie cwetru tak powiedział?
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 10

FATALNA OBSLUGA .PANI CHYBA SIEDZI W PRACY ZA KARE
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

na co wy tak czekacie i podniecacie się, ubezpieczenia samochodów poszły w górę i to znacznie, energia ma podrożeć ponad 100%, w wszystko dlaczego? skądś trzeba przecież wytrzasnąć to 500, także na konto wpłynie, ale suma sumarum i tak wyjdziemy na tym jak zabłocki na mydle
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 37

Na pewno dzisiaj?Może 25 maja wpłynęło a dziś pani konto sprawdziła dopiero....Gdynia podobno ma wypłacać około 10 czerwca..
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gdynia dzisiaj dostałam przelew z w yrownaniem :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ja sie nie dodzwoniłam :) miałam tylko jedno pytanie i nie chodziło o to kiedy wypłacą info dla wścibskich :P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9

Ja dzwoniłam po 8 ej i o dziwo dodzwonilam się. Dowiedziałam się ze wniosek zweryfikowany ale nie ma decyzji. Skladalam 04.04 osobiście w Gdańsku na 2 dzieci. Czekam dalej...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Możecie przestać dzwonić bo też bym chciała o coś zapytać a już przez godzine non stop zajęte :P
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 12

Dokładnie, Gdynia przesypia teraz czas do 10-15 czerwca :/ I pewnie znowu trzy transze i do lipca czekać.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Pytanie o wynajem (32 odpowiedzi)

Mam pytanie jesli wynajmuje mieszkanie rodzinie a umowę najmu podpisze tylko 1 osoba. To gdzie...

podłoga jasna+ ciemna czy sama ciemna???????? (44 odpowiedzi)

Dziewczyny!!!jestem na forum od niedawna aż do czasu kiedy sama potrzebuję Waszej rady a...

od którego tygodnia ciąży brałyście kwas foliowy (60 odpowiedzi)

Wszędzie mówią i piszą, jak ważny jest kwas foliowy w rozwoju maleństwa i aby brać go już...