Ivmama - chyba masz rację. Mnie dzisiaj Pani też potwierdziła, że 10-15 lipiec to najpewniejszy termin. A ewentualna czerwcowa transza to duży znak zapytania.
Dzwoniła do mnie Pani z Mopsu w Gdyni ze przyznano mi 500+ a jeśli chodzi o wypłatę to między 10a 15 więc pewnie nie ma co się naprawiać na jakieś czerwcowe transze
Gdynia 25 kwietnia dalej cisza dzisiaj się zdenerwowalam i napisałam emaila bo nie rozumiem jak ludzie w kwietnia jeszcze nie mają pieniędzy a ludzie z maja już niektórzy tak to chore ... niby tak ustawowe 3 miesiące ale koleżanka składająca dzień wcześniej dostała już po 10 maja kase . A u mnie nawet decyzji nie ma
Dzwoniłam do UM Gdynia. Jeżeli jest decyzja, to standardowo 10-15 lipca. Są tworzone dodatkowe listy, ale kto i kiedy, to Pani z Wydz Spraw Społecznych nie wiedziała.
Ja składałam w Gdansku na początku kwietnia i niestety nie dostałam jeszcze nic.u mnie na poczcie wisi informacja, ze wypłata świadczeń w Gdańsku w czerwcu 27-30. Wiec niewykluczone, że do końca miesiąca się wreszcie wyrobia.
luna miało być tak : tym co składali w kwietniu mają do końca czerwca wypłacić potem podobno juz mniej pracy, bo mniej wniosków.
PS. wszyscy moich znajomych składających wnioski w kwietniu juz otrzymała kase za kwiecień i maj