Wypłaty 500+ część 3.

Proponuje kolejny wątek, ponieważ część 2 bardzo rozwinięta.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Wypłaty 500+ część 3.

też dostałam info po trzech wysłanych mailach z prośbą o cierpliwość oraz to, że postępowanie administracyjne zakończyło sie 3 lipca proszę czekać na decyzje i że wysłana pocztą.....wniosek na drugie dziecko, wysłane przez ING 4 kwietnia + 10 maja dostałam wezwanie by dostarczyć wyrok sądu, że pierwsze dziecko przebywa ze mną !!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja składałam 1 kwietnia i co miesiąc po 25-tym każdego miesiąca mam wypłaty. Ostatnia była 27 czerwca (Gdańsk). A więc mam już 3x.

Mam anielską cierpliwość i kilka maili z mopsu z prośbą o wyrozumiałość i cierpliwość
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie prawda ja składałam wniosek 7 kwietnia a 20 kwietnia doniosłam dokument o który prosili też miało być szybko pod koniec czerwca zadzwoniłam z pytaniem co z moim wnioskiem to dopiero się obudzili i po tygodniu dostałam pieniądze z tego wychodzi że trzeba się im przypomnieć bo inaczej wniosek leży i się kurzy

skoro mineły ci juz 3 miesiące i nadal nic to musisz sie do nich przejsć a nie czekac na zbawienie.......
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

2 lipca minęły trzy miesiące a nadal cisza, wniosek tylko na drugie dziecko w Gdańsku

Doczekałam się. W piątek przyszedł przelew za 3m-ce na pierwsze(jedyne) dziecko. Zdążyli kilka dni przed upływem 3m-cy ;) bez donoszenia dodatkowych dokumentów...
Czekam na papierową decyzję.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja ciągle czekam na przelew, 8 lipca będzie równo 3 miechy , widać nawet telefoniczna rozmowa nic nie pomogła :(

Potwierdzam. Teraz wypłaty będą 10 15 lipca w Gdyni. Tyle udało.mi się dowiedzieć. Wniosek osobiście złożony 18 kwietnia. Mam nadzieję że się zalapie w końcu na tą turę bo.jak nie to teraz zrobię już dym. Bo tylko w mediach szumi się ile już osób dostało a na takich forach widać że dostali nieliczni i najczęściej wielodzietne rodziny. A powinna decydować data złożenia a nie ilość dzieci.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Gdynia teraz będzie wypłacać 10-15 lipca.

Wniosek składany 13 kwietnia w Gdańsku na dwójkę dzieci do dnia dzisiejszego nie ma kasy

A kiedy gdynia teraz bedzie wyplacac, wiecie?

Ja skladalam wniosek 10 czerwca i pani powiedziała ze już tyle się nie bedzie czekać ze bedzie to szybciej niż 3 m-ce. Składałam na pierwsze dziecko. Czytając was myślę że jednak te 3 m-ce trzeba będzie jednak poczekać...

Ja mam pytanie odnośnie decyzji, pieniądze dostałam 10 czerwca a decyzji do dnia dzisiejszego nie przysłali, teraz nie wiem czy sie o nią upominać???
Gdańsk

U mnie w srode mija 3 miesiace i czuje ze sie nie wyrobia ..Gdansk
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chyba Ci, którzy tak wyczekiwali kaski już dostali bo taka tu cisza ;)

Witam czy ktos dostal dzis kase lub informacje odnosnie wniosku 500 plus Gdansk

Ja dzisiaj nareszcie się połączyłam z przemiłą panią która poinformowała mnie że nie wie dlaczego mój wniosek jeszcze jest nie podpisany ( składany 8 kwietnia). Poinformowałam ją że już wcześniej dzwoniłam 20 maja i poinformowano mnie że czeka na podpis i w ciągu 3 tyg. pieniądze będą na koncie. Dzisiaj mamy 1 lipca kasy nie mam na koncie i okazuje się że mój wniosek nawet nie był ruszany , kobieta sama zdziwiona bo ja wniosek bez dochodu na 2 dziecko . Jednym słowem mają chyba niezły bajzel .

Czy ktos skladal w maju wniosek i dostal kase albo decyzje Gdansk?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ta euforia to sarkazm że w końcu coś mi się udało dowiedzieć :) Wniosek składałam internetowo , wiec nikt mi nic nie sprawdzał odrazu . A gdyby nie to że zadzwoniłam , to bym jeszcze jkais czas czekała bo Pani powiedziała że jeszcze do 29,04 nie doszła z weryfikacja

Inne tematy z forum

Gdzie mozna poogladać filmy online?? (47 odpowiedzi)

Znacie jakąś darmową stronke z fajnymi filmami online?

Jak wyprawiacie urodziny dla dzieci? (27 odpowiedzi)

Witajcie! Jak bardzo hucznie obchodzicie urodziny dzieci? Głownie chodzi mi o to czy urządzacie...

malejące piersi po porodzie? :) heh... (60 odpowiedzi)

hej dziewczęta... Temat może i banalny, ale dla mnie taki se :) Pytam z ciekawości-czy...