Wypłaty 500+ część 3.

Proponuje kolejny wątek, ponieważ część 2 bardzo rozwinięta.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Wypłaty 500+ część 3.

Nie martwie sie tylko wyczekuje kasy jak kazda z was.
Czekam juz dwa miesiace a ze z kwietnianie nie dostali to juz przesada bo 3 miechy wlasnie mija.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dzisiejsza wizyta w UM się przydała :) za 3 miesiace z wyrónaniem już na koncie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ty się martwisz o maj a ludzie z kwietnia nie dostali.......
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Noo oni tam sa dobrzy ja dostalam trzy odpowiedzie w roznych odstepach czasu pierwsza Pani wniosek oczekuje na weryfikacje druga odpowiedz Pani wniosek jest w trakcie weryfikacji mysle uuu jakis postep w sprawie .... dzis znowu odpisali mi ze moj wniosek oczekuje na weryfikacje no komedia Gdansk wniosek zlozony 4 maja na Powstancow Warszawskich
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja dostałam odp na maila że mój wniosek czeka na weryfikację i decyzję, mam być cierpliwa w razie czego oni mnie wezwą ... skladany 2.05, aaa i mają 3mce na odp też oczywiście było napisane :)

to zależy, dostaję ok 25 każdego miesiąca. Składałam w Gdańsku 1 kwietnia.Po jakimś czasie zadzwoniła babka,że wniosek trzeba poprawić, składaliśmy przez bank.Nie wpisaliśmy danych 1-ego dziecka tylko drugiego.Trzeba było jeszcze raz wysłać też przez bank. Pieniążki przyszły w maju- w odstępie ok. tygodniowych 500 w pierwszej połowie maja i 500 tak w okolicach 25-ego. W czerwcu w ten poniedziałek dostaliśmy.
Dostaliśmy też pismo,że właśnie tak będą przychodziły pieniążki ok 25 każdego miesiąca. Dziwne,że niektórzy jeszcze nie dostali nic.

Ja i tak widze że Gdynia jest dość zwinna , bo Gdąnsk to 100 lat za murzynami :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Super :-) ja składałem.tydzien przed Tobą i cisza...czyli na czerwiec już nie ma co liczyć. Totalna loteria. Ale przynajmniej mam.nadzieje że i mnie rozpatrza.

Dzisiaj przelew Gdynia wniosek składany osobiście 25 kwietnia , przelew z wyrównaniem

Składałam 1.04 na drugie dziecko przez BZWBK
20.06 napisałam maila do urzędu. 22.06 telefon od Pani urzędnik i okazało się, że mój wniosek nie dotarł. Było potwierdzenie bez numeru identyfikacyjnego.
Pani była bardzo pomocna i kazała przyjść następnego dnia do urzędu. Przyszłam podpisałam wersję papierową i następnego dnia ta sama pani wydała zgodę. Dziś przyszedł przelew z wyrównaniem.

GDYNIA. Skladałam wniosek osobiście w I pol Maja na dwójke dzieci. Dziś przelew ale za jedno dziecko., Więc nie wiem o co chodzi. Decyzji brak.

ja skladałąm na troje i też zero odzewu

Agusia my też jedynaka mamy i u nas sprawnie poszło - całkiem, tak jak w poprzednim wątku pisałam 6 czerwca poszłam donieść uzupełnienie (Mąż zmienił pracę więc musieliśmy dołączyć zaświadczenie o dochodach za 2przepracowany miesiąc) a 10czerwca kasa za 2miesiące była na koncie (a w ten wtorek dostaliśmy za czerwiec). uzupełniałam na powstańców warszawskich a sam wniosek składałam na przymorzu w piastusiu 21kwietnia.
Może moje uzupełnienie przyśpieszyło, może to że przy uzupełnianiu składałam o zasiłek.... może jednak musisz coś uzupełnić może to przyśpieszy ;P

AgusiaGda też mi się tak wydaje że jesteśmy na końcu ( fakt też póżno składałam ). Ale naprawdę wierzyłam że to wszystko pójdzie sprawnie tym bardziej , że jestem rodzona w Gda , rozliczam się zawsze w jednym US i wszystko powinni mieć w jednym palcu

"Pani wniosek jak i pozostałe z kwietnia są w realizacji. Prosze spodziewać sie przelewu lada dzień"

Mam wrażenie jakby jedynaków(a może wszystkie pierwsze dzieci) zostawili na koniec... Mają problem z liczeniem dochodu na osobę?

Marta tzn że oni już mają kwiecień sprawdzony ?

Byłam dziś w UM Gdynia. Mój wniosek z 05.04 zatwierdzony i w trakcie realizacji, jak i pozostałę z kwietnia. Mam się spodziewać przelewu na dniach

Ja dziś mam akurat równe dwa miesiące , wysłałam maila z pytaniem czy wszystko już jest ok ( trzeci raz ) . I ..... hurrra dostała inna odpowiedz niż ctrl+c - ctrl+v :) niestety nie że wniosek zaakceptowany czy coś . Pan mi odpisał
"Witam.
Szanowna Pani.
Nawiązując do mojej poprzedniej odpowiedzi, jeżeli zajdzie potrzeba uzupełnienia lub poprawienia czegoś we wniosku, skontaktujemy się z Panią."
To jeszcze ciutke podrążyłam temat i dowiedziałam sie przynajmniej gdzie mój wniosek zawędrował ( składałam internetowo ) i dał mi nr telefonu :)
Przynajmniej wiem że nie odpowiada automat :)

Pierwsze dziecko skłądane 29,04 przez raiffeisen

Wniosek złożony 25 kwietnia do dzisiaj ani decyzji ani pieniędzy nie wiem jakim cudem jeszcze osoba z kwietnia nie wyplacili okej okres 3 miesięcy ale osoby które w maju składały już dawno miały to jest wporzadku ? Nie wiem u mnie mają czas do 25 lipca coś czuję że szybciej nie będzie kto wie kiedy następne przelewy ?

Inne tematy z forum

jaki odkurzacz polecacie ? (25 odpowiedzi)

muszę kupić i nie rozglądałam się jeszcze, pomożecie co wybrać ?

Gdzie mozna poogladać filmy online?? (47 odpowiedzi)

Znacie jakąś darmową stronke z fajnymi filmami online?

ksiadz nie chce doposcic mnie jako chrezstnej!!! (101 odpowiedzi)

witam wszystkich! i prosze o rade,bo juz sama nie wiem co mam robic:(moja siostra poprosila...