Wypłaty 500+ część 4

Proponuję kolejną część,wątek 3 jest obszerny ,że aż trudno coś odnaleźć a zapewne z nowym okresem wypłat pojawią się nowe pytania
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 6

Już wypłacają. Ja wniosek złożyłam 01.07 - pieniądze na koncie 05.07. Wniosek złożony przez pue zus.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A Wiadomo czy 500 na pierwsze dziecko będzie we wrześniu czy w październiku?

MBank prywatne jest

Pko bp jest 500+

Karty mopr już mają właśnie sprawdziłam

Rodzinne juz jest

Oby. Ale wątpię skoro karty mopr nie mają

u mnie pierwsze księgowanie przychodzące o 13 pózniej o 15 i 18 może jeszcze chwilkę
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nooo coś słabo słabo z tymi przelewam 12 godzina i nie ma kasy :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Panie muszą kawe wypić i odpocząć wtedy wezmą się za przelewy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niki124 przecież przez internet można sprawdzić stan karty mopr
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie mają jeszcze

I jak tam już ktoś coś wie czy karty mopr już mają może?

Procz zerowek niestety. Pani S to jakas sfrustrowana zakompleksiona istota,która potrzebuje zwrócić na siebie uwagę tudzież czasem wyżyć... niby wielka pani niwobogacka, a jakże wykształcona i jak to wychowana...a cisnie ludzi od kretynow czy i**otow...a do tego w jej słowniku często pojawia się "sory"... jak na taką och ach cudo to tym sory jak dla mnie,to się skompromitowała

Mam nadzieje, że "pani s" nie pęknie żyłka jak dowie sie, ze oprócz 500+ należeć się będzie na każde uczące się dziecko 300+ z tytułu programu Dobry start :D. Pozdrawiam Mamusie :)

Z tego co widze to ty jestes taką czarna masą.Żal ci d*pe o wszystko sciska,masz kilka swoich domków,to zamknij sie w nich.I w ramki opraw sobie te 9tys.lol Wyszłaś tutaj zeby sprawdzic czy weszło juz 500+?a ludziom cisniesz?Proponuje zluzowac troche gacie,bo chyba cie za bardzo w krocze cisna.Zegnam oziemble
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Czy ktoś dostał 500 plus?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wątpię. Raczej bd jutro

Dzień dobry Mamusie. Myślicie, ze dziś bedzie? Wcześniej, kiedy dni miesiąca wypadaly jak teraz- wyplacali 24. Bylioby milo :>. Dobrego dnia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

ale się tu działo! tyle mnie ominęło! Pani S ma nieźle psychę zrytą, współczuję jej mężowi.... pochwaliła sie co ma Gdynianka jedna. usmiałam się do łez
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Co na uspokojenie przed egzaminem na prawo jazdy? (69 odpowiedzi)

Proszę o polecenie, jakiś tabletek uspokajających, ale nie usypiajacych. Będę baaaardzo wdzięczna :)

Cukrzyca ciążowa - pytanie (37 odpowiedzi)

moja cukrzyca ciążowa jest bardzo dziwna :) po glukozie 75g mój wynik po 2h wynosił 154, na czczo...

na co zwrócić uwagę przy podpisywaniu umowy z Biurem nieruchomości (60 odpowiedzi)

Chcę sprzedac mieszkanko, kawalerke. Ile zycza sobie w tej chwili biura nieruchomosci, znaczy...