Też uważam, że nie macie prawa oceniać innych osób - jeśli interesuje Cię ten wątek, to wejdź, poczytaj a jak nie to spadaj i wyżal się na kozetce - ja też jestem mamą pracującą na etacie, mam trójkę dzieci w tym 2 w przedszkolu - publicznym + jedno szkolne - 500+ pozwala mi np opłacić zajęcia dodatkowe, których nie brałam pod uwagę - np basen to karnet 430 zł dla 1 dziecka.. Dziewczyny, wszystkie jesteśmy mamami - wspierajmy się :-)
Ech, nie którzy ludzie mają jakieś "ograniczenia logiczne" i nie dociera do nich, że 500+ biorą ludzie pracujący, często bogaci, a nie tylko najbiedniejsi i bezrobotni (nie ujmując nikomu). Dopóki 500+ na drugie i kolejne dziecko jest nie zależne od dochodu rodziny to nie wiem po co te wszystkie złośliwości ludzi... A jak dostaje i na pierwsze dziecko? To widocznie też sie należy i tyle.
W pełni się zgadzam!! Większość z nas to ludzie pracujący na etacie,mający dzieci-także nie rozumiem po co te obelgi Ale jak to się mówi na necie najłatwiej kogoś oczerniac....
Miłego dnia życZę wsZystkim :)
Gratuluje. Nic tylko po zazdroscic. Ciekawa jestem tylko po co Pani tu zaglada skoro nie musi Pani pobierac zasilku.. pewnie z jednej pracy na zlecenie i sprzatania wieczorami starcza Pani na utrzymanie siebie i trojki dzieci. Sa tu mamusie ktore takze pracuja i takze utrzymuja trojke lub wiecej dzieci i nie dysponuja tak hamskim i bezczelnym wychowaniem jak Pani.
Super gratuluję ze pracujesz ja tez mam dzieci i tez pracuje i nie wiem chwalić się czy zalic.... hm...... nie czytaj jak cie to tak wkurza. A skoro już wchodzisz tutaj to tylko znaczy ze tez pobierasz zasiłek i czekasz na ta kase
Ja pier...ole, miesiąc w miesiąc to samo, czy wy żyjecie tylko i wyłącznie z 500+ i zasiłków, mopsów itp. ??? Kurka ludzie ogarnijcie się, do roboty nieroby piep*one. Mam 3 dzieci, w tym roczne w żłobku, pracuje na zlecenie, do tego wieczorami sprzątam a wy ino pitoli*cie.... że się nie da.